Catallea parašė:
Reikia. Aš pirmą dukrą primaitinant naudojau pakaitomis, ekologiškus kanapių ir linų sėmenų.
O su vandenuku sumaisyt ta bulve ar tiesiog sutrint bulve ir aliejuko ? Pirma karta toki patiekala gaminsiu tai nezinau 😄
Catallea parašė:
Reikia. Aš pirmą dukrą primaitinant naudojau pakaitomis, ekologiškus kanapių ir linų sėmenų.
O su vandenuku sumaisyt ta bulve ar tiesiog sutrint bulve ir aliejuko ? Pirma karta toki patiekala gaminsiu tai nezinau 😄
Katažyna95 parašė:
Aš daržoves išgarinus sutrinu iki norimos konsistencijos (galima su vandeniu nuo garinimo susidariusiu, galima su mp ar pm) ir tada įmaišau aliejų.
Dangustėė parašė:
O čia jau viduriavimas? 🙈 Atrodo viskas viduj pampio susigėrę..
Mano dukra taip visada tuštinasi, galvojau, kad viduriuoja, bet šeimos gydytoja sakė, kad viduriavimas būtų, jeigu taip tuštintųsti 5 ir daugiau kartų per parą. Jūsų atveju nežinau, kokios paprastai išmatos būna, bet jeigu keli kartai, tai turbūt nesiskaito kaip viduriavimas 🤔
gooooo parašė:
Mano dukra taip visada tuštinasi, galvojau, kad viduriuoja, bet šeimos gydytoja sakė, kad viduriavimas būtų, jeigu taip tuštintųsti 5 ir daugiau kartų per parą. Jūs…
Mano ir taip tuštinosi. Nuo viduriavimo kaip ir vaistų nėra. O dar dantukai prasidėjo, tai kaip naujagimis tuštinasi. Pradėjau primaitinimą, tai apie 3 kart tuštinasi ir jau ne taip skystai. Nors ir ryžių duodu, bet ir neužkietina.
loony parašė:
Sveikos, vaikui atsirado žaizdelė ant liežuvio. Ar gali būt nuo kramtuko? Ar nuo to kad baisiai ćiulpia pirštus paskutiniu metu? Nuo ko dar? Čiulptuko nenaudoja.…
Kokia graži mergytė! 😍
loony parašė:
Sveikos, vaikui atsirado žaizdelė ant liežuvio. Ar gali būt nuo kramtuko? Ar nuo to kad baisiai ćiulpia pirštus paskutiniu metu? Nuo ko dar? Čiulptuko nenaudoja.…
Jau dantuka turite🙂?
loony parašė:
Gal dantukas aštrus?
7 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai