Lele111 parašė:
Na mūsų tai nuo 3 mėn tik savo lovyteje miega, kažkaip jau įprato![]()
Ir mano nuo 2 mėn savo lovytėje miega tik
Lele111 parašė:
Na mūsų tai nuo 3 mėn tik savo lovyteje miega, kažkaip jau įprato![]()
Ir mano nuo 2 mėn savo lovytėje miega tik
Rimaa91 parašė:
mes lovyte prisistume prie pat. iskart ramiau. kartais ir lovyteje pamiega.
Aš irgi turiu lovytę pristūmus su viltimi, kad įkelsiu ją užmigusią, bet deja deja vis nepavyksta 🤦♀️😅 miegam kartu kolkas
gooooo parašė:
Aš irgi turiu lovytę pristūmus su viltimi, kad įkelsiu ją užmigusią, bet deja deja vis nepavyksta 🤦♀️😅 miegam kartu kolkas
nu as stengiuosi pirma
uzmigima visada perdet. bet buna kad
ir nepavyksta😀 taip graziai miega nenoriu judint😀 o naktim jeigi uzmiegu maitindama tai taip ir lieka miegot kartu. del to visai nesijaudinu jau. anksciau nepasiilsedavau, bet dabar pristumus lovyte ir man daugiau vietos ir siaip smagu☺️
Erikute1989 parašė:
Pas mus tai nuo pirmos dienos miega savo lovytej..
Mano pirmoji dukryte irgi visad miegojo savo lovyteje, nors ir maitindavau mp. O su šita taip norisi miegoti kartu, taip jauku ir miela🙈🥰🥰🥰
Mūsų pirmagimė iki 4 mėn. Miegojo mūsų lovoje per viduri į lizdeli paguldyta, o ši dukrytė miega savo lovytėje nuo pirmos dienos, ir net sunku užmigdyti šalia pasiguldžius, nes ji įpratus, kad ją paguldom į lovyte, gauna soske, savo migduka arba merliuka ir užmiega pati
Tai šiandien pas mama svečiuose abi užmigdyti vienoj lovoj buvo išūkis🤭
Su mamų diena! ☺️ Net keista, visad sveikindavau mamą, o dabar pati esu mama. ☺️
Kaip yra iš tiesų su dezorais? Ar naudojate kaip ir naudojote iki tol ar kažkokią sveikesnę alternatyvą radot? 🤔 Nes nenoriu būti nei smirdanti, nei šlapia.. kai namuose sėdžiu kažkaip mažiau ir prakaituoju ir šiaip yra galimybė praustis, o va išvažiavus jau sunkiau ir atrodo tik apsirengiu ir pati jau smirdžiu, o jei jau pati sau smirdžiu, tai atrodo kad aplinkiniai irgi jaučia. 🙈 Mat dar iki nėštumo Diclor naudojau, tai super duper būdavo, kokius 2 kartus max per mėn pasitepdavau ir rami galva, nes paprasti nepadėdavo, už vyrą turbūt daugiau prakaituoju.. 🙈 O va su nėštumu ir dabar nesinori tokio brūdo naudoti. Turiu iš forever dezodorantą, bet iš jo nulis naudos ir kvapas pats jo nemalonus pasitepus.. 🙄
Dangustėė parašė:
Su mamų diena! ☺️ Net keista, visad sveikindavau mamą, o dabar pati esu mama. ☺️
Naudoju ir dabar Driclor kartą per mėnesį ir nematau vargo..
Dangustėė parašė:
Salt of the earth naudoju, kitų bijau, kad į mp nepakliūtų, nes gi taip arti tos liaukos 🙄
5 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai