Superinėė parašė:
Labas mamos, po kelių parų jus paleido su naujagimiais namo? 🙂🌞
Po cp po 3 parų, būtų net po 2d paleidę
Superinėė parašė:
Labas mamos, po kelių parų jus paleido su naujagimiais namo? 🙂🌞
Po cp po 3 parų, būtų net po 2d paleidę
Svbu parašė:
Pritariu Jums. Man gydytoja irgi sake, kad atejo laikas maitinimui, jei miega lelius zadinti ir duoti. Galima palaukti 10 min-15 min kol vaikas pats prasibudins. Be…
Lygiai man gyd sake ta pati. Diena kas 3val,o nakti nebutina kas 3
simmou parašė:
Po 3 paru, bet darytas cp buvo.![]()
Mano irgi nakti pabunda kas 3-4val.Kartais ilgiau buna pirmas nubudimas jei vakare anksciau pavalgo. Kazkaip nuo gimimo tom paciom valandom keliasi +- 1val
Anonymouse parašė:
Sveikutės. Gimė ir mano princas spalio 31d. 22.45 (50cm ūgio ir 3.078 svorio) telšių ligoninėje 🤱
Sveikinu 🌹
Sveikos mamos 😊 kurios žindote - ar susiduriate su tokia problema, kad vaikas kabo ant papo, privalgo, paleidžia ir pakėlus vėl ieško. Dėl to atpyla, nes jau ryškiai per daug būna. Vaikas pamiega ir ilgesnius miegus, bet jei miega trumpai - iki valandos ar būdrauja, tai toks nuolatinis kabėjimas gaunas, nes ieško, zirzia, verkia. Pergyvenu, kad per daug pieno po to man prigamins. Tikiu, kad daugelis mamų su tuo susidūrė, tai kaip elgiatės? Tiesiog leidžiat tiek žįsti ir viskas po to normalizuojasi ar turit kitų būdų? 🙂 tūčio neiima 🙂
Rita V parašė:
iš kur ir kokią pirkote anklodę savo mažyliams? turime merilino vilnos, bet pradedu galvoti, kad per šilta manajai po ja miegoti... o kokias jūs naudojat?
Priklauso kokia temperatura namuose bei kaip aprengtas leliukas... Namie 22-24, rengiu tik vienu sluoksniu ir miega po plonu pleduku... Vilnones antklodes leliukams dar gali buti per siltos.. Kai per silta kudikiui taip pat negerai 😏
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai