_.Inga._ parašė:
Sveikos, norėjau paklausti ar visom matuojant gimdos dugną cm atitinka nėštumo savaites?
Nematuoja gimdos dugno🤔
_.Inga._ parašė:
Sveikos, norėjau paklausti ar visom matuojant gimdos dugną cm atitinka nėštumo savaites?
Nematuoja gimdos dugno🤔
_.Inga._ parašė:
Matuoti pradeda tik nuo 20 sav. Tada dugnas turi būti ties bamba
savitre parašė:
Matuoti pradeda tik nuo 20 sav. Tada dugnas turi būti ties bamba
O kaip ji matuoja? As pamenu kad pilva cenrimetru apjuosdavo, bet nei kart nepaklausiau kodel, o ir nieko nesake...
MinčiųRaizgynė parašė:
Ar kuri jau jaučiat mažylio judesiukus ?
As jau trečią dieną kaip jauciu judesiukus, nuo vakar jau pradejau ir sededama jausti 🙂
O taip tai kiekvieną vakara atsigulu,uzdedu ranka ant pilvo ir labai gerai jau jauciasi
Noriu tikėti... parašė:
As jau trečią dieną kaip jauciu judesiukus, nuo vakar jau pradejau ir sededama jausti 🙂
As atrodo kartais panauciu spragsejima , bet man labai anksti,tai tikrai neskaitau to kaip judesiu😀 pagalvoju o gal maziukas cia,o gal ne, ir toliau sau guliu😀😀
Kocia parašė:
As atrodo kartais panauciu spragsejima , bet man labai anksti,tai tikrai neskaitau to kaip judesiu😀 pagalvoju o gal maziukas cia,o gal ne, ir toliau sau guliu😀😀…
Gali buti kad jaučiate tuos pirmus judesiukus, as is pradziu tai pat jauciau tokius lyg spragteletu pilveli,o paskui jau po 3dienu jauciau stipresnius bumtelejimus🙂
laurasadz parašė:
O kaip ji matuoja? As pamenu kad pilva cenrimetru apjuosdavo, bet nei kart nepaklausiau kodel, o ir nieko nesake...
Nuo gaktikaulio link papu ir ranka ieško dugno
Kocia parašė:
As atrodo kartais panauciu spragsejima , bet man labai anksti,tai tikrai neskaitau to kaip judesiu😀 pagalvoju o gal maziukas cia,o gal ne, ir toliau sau guliu😀😀…
Tai greit pradėsit stipresnius bumtelejimus jausti 🙈🙈 Man buvo irgi pora dienu bet tuo pačiu gurguliavo pilvas 😅 dabar būna atrodo lyg kojyte ar kuo(nežinau neina suprasti) perbrauktu, ar spirtu staigiau 🥰 Kiek teko sužinoti, vaikiuko tėvelis irgi toks hiperaktyvus buvo pilve ir šiaip labai stiprus gimė, todel dabar labai nesistebiu kad taip anksti jaučiu 🤭
Del svorio, man tai nukrenta 49, tai atgal į 52, o jau sako akivaizdu kad laukies, baisiai matosi
Paula Viktoria parašė:
Tai greit pradėsit stipresnius bumtelejimus jausti 🙈🙈 Man buvo irgi pora dienu bet tuo pačiu gurguliavo pilvas 😅 dabar būna atrodo lyg kojyte ar kuo(nežinau neina s…
As jauciu tik kai ramiai guliu ir nejudu, kartais atrodo kaip isiremtu ,bet tam anksti ,nes dazniausiai ant galo buna tie isiremimai tai manau paketeja gimda biskiuka🤔
4 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai