Inmap parašė:
O ar esant covidui išvis galima tartis? Nebus taip,kad kas budi,tas ir priima gimdymą ir kiti gydytojai negali atvykti?!
Kai ateis gimdymo data bus aiskiau,dabar gali atsakyt tik tos kurios dabar gimdo,o pavasari bus jau kitaip
Inmap parašė:
O ar esant covidui išvis galima tartis? Nebus taip,kad kas budi,tas ir priima gimdymą ir kiti gydytojai negali atvykti?!
Kai ateis gimdymo data bus aiskiau,dabar gali atsakyt tik tos kurios dabar gimdo,o pavasari bus jau kitaip
tigriuke666 parašė:
O kada reik pasisakyti, kad noresiu mokamos palatos? Nes ana syki daug turejau nervu papuolusi i bendra. Si karta noresiu atskiros.
Patikslinkit,apie koki miesta eina sneka,gal to miesto mamytes,gales daugiau pakomentuot.Del Vilniaus m. ,jei tai VGN- tai iskart kaip perkela i gimdykla,reikia bandyt rezervuoti uzsakyti atskira palata.del Santariskiu gimdymo skyriaus-jei tuo metu nebus bumo gimdimu,gausite, jei bus-rezervuosite,bet ne faktas kad gausite,nes viskas priklausys nuo gimdymo veiklos,gimdyviu kiekio,ir palatu uzimtumo
Mamytevi parašė:
Liudna del jusu tokios patirties.bet zinokit, per gimdyma pamainos keiciasi bet kokioj gimdykloj,ligoninei,ir isanksto nieks is musu negales zinoti ar papuls geri z…
Taip, as jums visiskai pritariu 🙏 as ir pati ramiausiai rinkciausi VGN, man patogiausia butu ten gimdyti, bet negaliu perlipti per save ir net negaliu pagalvoti jei atvykus gimdyti sutikciau ta pati gyd. kuris mane prieme su nelaime. Cia jau pas mane galvoje blokas, nors visos drauges ten gimde ir viskas puikiai buvo 👌 ir taip, reikia nusiteikti pozityviai, kad viskas praeitu sklandziai 🤗
Nu dėl tų tarimųsi... Jeigu kalba eina apie kažkokią šimtinę į kišenę ir pan. Tai iš principo manau tai yra blogai, ir kaip tik tokie dalykai ir skatina tas blogas patirtis. Kuomet vienos tariasi šešėly ir kažką duoda, kitos atvažiuoja įprasta tvarka, galtada ta pati akušerė vienai šypsosis, o su kita bjauriai kalbės "nes nieko nedavė"? Nesąmonė. Jeigu viskas vyksta per kažkokius neoficialius blatus, tai labai tokiem dalykam nepritariu. Gal aš klystu, galčia kažkokia oficiali praktika yra, nežinau.
ponia.gandriene parašė:
Nu dėl tų tarimųsi... Jeigu kalba eina apie kažkokią šimtinę į kišenę ir pan. Tai iš principo manau tai yra blogai, ir kaip tik tokie dalykai ir skatina tas blogas …
As labai esu prieš kyšius, nors turiu pinigų ir galėčiau juos duoti, bet pati kadangi esu medikė tai mane tas labai žeidžia
Mano asmenine nuomone, juk mes vaziuosime gimdyti, as neisivaizduoju, kaip gali kazkas buti nepatenkintas ar bjaurus? Tas pats kaip su skaudanciu dantimi atvaziuotum ekstra pas odontologa ir i tave visas personalas nepatenkintas ziuretu. Kas cia per briedas?? Mes mokame mokecius, mums privalo suteikti visa imanoma medicinine pagalba, kokios tik prireiks, i ta kitaip ziuri, as nzn, gal cia viskas jusu galvoj. Nei tariausi, nei tarsiuos. Atvaziuosiu gimdyti, pozityviai, manes glostyti tikrai nereikia, ar kai gims leliukas fejerverkus saudyti. O jei nekompetetinga gyditoja, pilna teise turite jos atsisakyti, jei neatlieka savo darbo, o tuo labiau dar ir tyciojasi. Nesu gyvenime susidurusi su kazkokiu kreivai ziurejimu ar bjaurumu. Tai as skaitau ir netikiu zinokit. 😁
Sypsenele10 parašė:
As labai esu prieš kyšius, nors turiu pinigų ir galėčiau juos duoti, bet pati kadangi esu medikė tai mane tas labai žeidžia
As tai skaitau kaip nusikaltima, ir tas kuris duoda ir tas kuris ima. Lygiai vienodai. As irgi esu visiskai pries. 😊
ponia.gandriene parašė:
Nu dėl tų tarimųsi... Jeigu kalba eina apie kažkokią šimtinę į kišenę ir pan. Tai iš principo manau tai yra blogai, ir kaip tik tokie dalykai ir skatina tas blogas …
Tai kad tokie dalykai šiais laikais vyksta oficialiai susimokant į kasą. Tik kiekviena ligonine savo ikainius turi. Pvz VGN 200€ kainuoja gyd pasirinkimas, 100€ akušerės.

Tik nesuasmeninkit, jei jus nuo to jauciates geriau, tai mokekit ir duokit tuos kysius kam tik norit, svarbiausia, kad pacios ramios jaustumetes. As asmeniskai visiskai rami ir net nesuku galvos, bus komplikacija kokia, tai tu duosi, ar ne, ji vistiek bus. Specialiai nei vienas gyditojas nedarys, kad tau ir leliukui nutiktu kazkas baisaus. Tai as visiskai rami. Mes nei viena nesame apsaugota, gali maisa pinigu atvezti, bet yra dalyku kuriu neimanoma kontroliuoti ir kurie atsitinka. 😊
22 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai