Jurate_ parašė:
Pagaliau gimė ir mūsų princesė - Milda 🥳
2022-11-11, 21:21h, 3,900kg ir 55cm (terminas 11-07) 🎉
Sveikinimai
Jurate_ parašė:
Sveikinimai
AstaGri parašė:
O po termino dar smagiau 😒 man dar tik 2dienos po termino, šiandien išjungsiu telefoną. Nes nu - gana. Susipykau su vyru. Sakiau nafik ne tik į gimdymą neįleisiu, b…
Matyt daugumai slogios nuotaikos... As maniau ilsesiuosi prieš gimdymą, gulinesiu. Bet neturiu kada atsikvepti. Dukra susirgo, berniukui kitam dantukus su narkoze taisys 21dieną,tai viską reikia suruošti, suziureti, tyrimus padaryti. Kad nieko nepraleisti. Ir dar pačiai kita savaitę į dienos stacionarą. Žodžiu🙈 sunku judeti, apsiversti, aoie vairavimą net nebekalbu. Bet matyt teks vairuoti iki paskutines dienos😀
aaausryteee parašė:
Tos kurios gimdėt ar gimdysite Kauno klinikose. Ką nešitės į pačią gimdyklą? 🤔
Aš bent susidėjusi esu: šlepetes, palučių (nors žinau, kad lyg duoda), chalatą, naktinukus sau (persirengti po visko jau), pampersus sau, mažiukui rūbelių komplektą suruoštą, vandens ir šokolado. Lyg viskas, gal ką ir pamiršau
aaausryteee parašė:
Tos kurios gimdėt ar gimdysite Kauno klinikose. Ką nešitės į pačią gimdyklą? 🤔
Reikejo tapkiu,gertuves, vaikui rubeliu ir pamperso.galit koki paketa atsargini isidet,nes as tai kraujavai trup,tai pasikeist reikejo,apranga duoda,tik isvezamt nesamone dave persirengt tai galima savo turet naktinius,chalatas normalus buvo. 🙂
Freedom08 parašė:
Tai jums dar normaliai liko, todėl ir tyli 😁 dar pats laikas klausimų atakai 😁
Nelaukiu to 🙈😁
Nailia parašė:
🌏 2022.11.09 ( terminas 11.13)
👦 Ruslan- trečias sunelis 🥳
Sveikinu 🌹
Jurate_ parašė:
Sveikinimai 🌹 taip lengvai viskas atrodo 🙂 susidorosit ir su maitinimu, parašykit pagalbos, bandykit bandykit ir tikiu viskas bus gerai 🙂
aurelijona parašė:
Matyt daugumai slogios nuotaikos... As maniau ilsesiuosi prieš gimdymą, gulinesiu. Bet neturiu kada atsikvepti. Dukra susirgo, berniukui kitam dantukus su narkoze t…
Maniau ir aš, kad daugiau laiko gulinėsiu, gal knygą skaitysiu, gal filmus žiūrėsiu, nu taip bim bam 😁 beeeet. Ir neišeina, ir nenoriu🤷 kad tik paskui gailėtis nereikėtų 😀
Apsiverst sunku ir man, bet su vairavimu, judėjimu - be problemų 😊
11 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai