BagdonaviciuteErika parašė:
Tada dvigubinkit jei jau sakė, bus ramiau ir geriau💜. Daugiau guėkite ir ilsėkitės🙏
Ačiū ❤️❤️❤️
BagdonaviciuteErika parašė:
Tada dvigubinkit jei jau sakė, bus ramiau ir geriau💜. Daugiau guėkite ir ilsėkitės🙏
Ačiū ❤️❤️❤️
Rigi parašė:
Esu vaiko priežiūros atostogose ir laukiuosi ir šiandien sužinojau, kad nebeturėsiu kur grįšti. Nebelauks manęs darbe... gal žinote geriau dabar išeiti iš darbo ar …
Galbūt reikėtų pasitarti su kokiu nors buhalteriu
Dionėja parašė:
Atkeliavo 🥰
Jau tikrinai? 😁
Bandel parašė:
Jau tikrinai? 😁
Dar ne, laukiu vyro 😂
Nežinau ar šiandien tikrinsim, nes greičiausiai būsiu nulūžus kol jis grįš 🙈
Dionėja parašė:
Dar ne, laukiu vyro 😂
Nežinau ar šiandien tikrinsim, nes greičiausiai būsiu nulūžus kol jis grįš 🙈
Iš kur sakėtės?
Rigi parašė:
Iš kur sakėtės?![]()
Mamaland.lt
Rigi parašė:
Esu vaiko priežiūros atostogose ir laukiuosi ir šiandien sužinojau, kad nebeturėsiu kur grįšti. Nebelauks manęs darbe... gal žinote geriau dabar išeiti iš darbo ar …
Na iki to laiko dar daug laiko, jie turėtų jums saugoti darbo vietą, o jei jums susidarys laiko tarpas tarp grįžimo ir naujo nga, galit pasiderint su darbdaviu - parašykit prašymą atostogų, grįžkit padirbt ar žiūrėkit pagal situaciją. Ką čia gali žinoti kas bus už dviejų metų? Pati įmonė nežino, kokių darbuotojų jiems reikės. Aš tikrai savo noru iš darbo neišeičiau, nebent ir taip planuočiau keisti darbą dėl netenkinančio šio. Be to jei jau atleidinės jus be darbuotojo kaltės, žiūrėkit pagal įstatymą kokios jums kompensacijos priklauso.
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai