2023.01.22 21:44 (prieš 3 m.)
LauraK parašė:
Mamytes, kurios auginat maziukus dar su sesem ir broliais, kaip sekas su virusais kovot? 3.5 men mano mazytei, jau dvi slogos, triniene, dabar vel temperatura uzkil…
Kaip kaip, neleidziam i darzeli savaite pries maziuko gimima numatyta😅 tai va nuo spalio 10d neina. Man is pradziu stogas vaziavo, bet jau pripratau😅 buvom nueje tik i eglutes svente darzelyje porai val, na ir ka-laba diena ponas viruse🤦♀️ Tai aciu Die, kad maziukui tik slogyte, biski pakimes buvo ir kosuliukas, apie 10d gal laikesi viskas. Vyresnele antibus gere, nes kabinosi plauciu uzdegimas. Prasidejo nuo skaudancios gerklytes, uzkimimo, temp ir tada plauciukai. Man tas nosytes plovimas maziukui didziausia katorga, bet kazkiek praktikos jau igavau.. Dabar galvojam gal jau leisti i darzeli nuo vasario, nes jau nori, o ir as tiek veiklos negaliu duoti, kiek ji gauna darzelyje ir bendravimo su vaikuciais. Bet va tos ligos baugima, nes 4d darzelyje ir 2sav namuose su sloga ir kosuliu. Kazkaip vsd lengvai pratempiam, bet db kai maziukas tai baisu leisti, nors puikiai zinau, kad nuo visu ligu neapsaugosiu, vistiek viskuo tures prasirgti ir igauti imuniteta😔
EglėR parašė:
Mūsų sesė jau du kartus rimtai sirgo, bet ji turi savo kambarį, tai aš ją ten izoliuoju ir pati nueinu, kai jau labai reikia, atnešu valgyti, sugirdau vaistukus ir …
Na saunuole sese, kad laikosi taip izoliuota😅 Musiske sese tai kaip tik nuo manes nenulipa kai serga, jai lb manes reikia🙈aisku, musiskei tik 3m bis vasari, tai jai dar tikrai lb manes reikia.
Monūki parašė:
Musu išdykelis,visad valgydavo 10min mp,dabar kažkas pasidare,savaite jau valgo po 6min,stumiasi nuo krutines,žiūri i akis šypsosi ir guguoja savo kalba kažka šneka…
Manau cia ne streikas o toesiog isdykauja, nes nori bendrauti😁 jau stipresni tai trumpiau or valgo, greiciau pasisotina😁 musiskis elgiasi lygoai taip pat, kalbina, sypsosi, guguoja ir papuli tampo😅