EglėR parašė:
Ką tik galvą išsiploviau, tai tokį kuokštą surinkaujau kraupoka darosi
Čia dar mažai, man daugiau būna... Ypač kai išdžiūna ir šukuoji, verkt norisi
EglėR parašė:
Čia dar mažai, man daugiau būna... Ypač kai išdžiūna ir šukuoji, verkt norisi
EglėR parašė:
Oi čia niekis
aš bijau maudantis plaukus liesti nes atrodo tik prisilieti ir kuokštas jau rankose
EmyW parašė:
Sveikos mamytes☺️ norėjau paklausti kaip visų Jūsų plaukučiai. Ar slenka po gimdymo. Jei taip ką naudojate? Kakžkoks košmaras su mano plaukais, jų visur pilna, net …
Slenka ir man 🙈 suejo mazytei 3 menesiai ir prasidejo slinkimas. Na bet kai kalbejau su kirpeja, tai sake cia taip ir turi but, nes kol laukiausi, visai neslinko - vos vienas kitas, tai dabar jie turi isslinkt. Bet labai jau gausiai slenka. Kadangi turiu nemaza kupeta plauku ant galvos, tai tikiuosi, kad bent baisiai nesimatys tas plauku sumazejimas. O ka darau? Nieko nedarau 😂 tik pastebejau, kad maziau isslenka, jei pries plovima galva gerai issukuoju. Tai po plovimo sukuojant gerokai maziau isslinkusiu randu.
veruce parašė:
Oi čia niekisaš bijau maudantis plaukus liesti nes atrodo tik prisilieti ir kuokštas jau rankose
Kai aš jų daug neturiu, tai man ir tiek gaila
EglėR parašė:
Cia dar nebaisu🙈 man pirstai susipainioja kol isskalauju juos plaudama🤣
Ačiū visoms už atsakymus, nuraminote kažkiek. ❤️
Kkristinaa parašė:
Sveikos, kudikiui 3,5men. Pagal atpilinėjimą įtariu,kad netoleruoja pieno produktų. Vakar gėriau kokosų pieną, šiandien išmatose pastebėjau kraujo siūlelį...😔 ar ga…
Musu netoleruoja pieno produktu, kraujo siuleliai ta ir parodo.. gydytoja liepe nevalgyt tiesiog pieno produktu, kiausinio ir bananu..
Kkristinaa parašė:
Sveikos, kudikiui 3,5men. Pagal atpilinėjimą įtariu,kad netoleruoja pieno produktų. Vakar gėriau kokosų pieną, šiandien išmatose pastebėjau kraujo siūlelį...😔 ar ga…
Jei netoleruoja pieno baltymo - kokosų pienas įtakos neturi turėti.
5 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai