Samanelė parašė:
Nekartojau zinokit, nusiteikiau jog kaip bus taip bus. Tiesiog laukiu 25d ir ziuresim 🙈
Kad man regis jus be reikalo stresuojat
Samanelė parašė:
Nekartojau zinokit, nusiteikiau jog kaip bus taip bus. Tiesiog laukiu 25d ir ziuresim 🙈
Kad man regis jus be reikalo stresuojat
Marabu parašė:
Betgi jūsų testai visiškai teigiami. Kodėl stresuojat?
Del nugaros apacios maudimo ir rudo tepliojimo. Jausmas toks lyg tuoj tuoj mm prasimus🙈
Samanelė parašė:
Del nugaros apacios maudimo ir rudo tepliojimo. Jausmas toks lyg tuoj tuoj mm prasimus🙈
Prieš pastojimą nemausdavo nugaros?
Man dabar 5savaitės. Nuolat pilvo apačios maudimas ir nugaros apačios. Buvau pas ginekologę sakė visiškai normalu ypač jei ankščiau būdavo nugaros maudimas
Milda898 parašė:
Prieš pastojimą nemausdavo nugaros?
Man dabar 5savaitės. Nuolat pilvo apačios maudimas ir nugaros apačios. Buvau pas g…
Pries mm budavo nugaros maudimas. O dabar net keista, nes nu su pirmu leliuku to nebuvo. Baisuliniai nugaros skausmai prasidejo tik nuo 7-8men kazkur😁 na bet sakoma visi nestumai skirtingi, geriau nelygint🙈
Sveikos 😊🌸
Pakliuvau i tokia situacija, kad nežinau ką daryti. 🤷🏼♀️ Kuris laikas neturėjau darbo ir buvau darbo paieškose. Kol dar nežinojau, kad laukiuosi buvau darbo pokalbyje ir šendien gavau skambutį, kad darbas mano nuo ryt galiu pradėti. Jaučiuosi gerai, nėštumo 5 savaitė, darbas fiziškai nėra sunkus, bet jei pasakysiu, kad laukiuosi 100% jo negausiu, jei nesakysiu sąžinė graužia. 🤷🏼♀️🙈
Agapaki parašė:
Sveikos 😊🌸
Pakliuvau i tokia situacija, kad nežinau ką daryti. 🤷🏼♀️ Kuris laikas neturėjau d…
Cia jusu asmeninis reikalas, pranesite tuomet kada noresite 🙂
Laukiamas parašė:
Nu ir va šiandiena mm diena 🥰
Pagal programėle gimdimas birželio 24d. Pas daktara užsiregistravau spalio 24d. Ta…
Labai smagu, mūsų terminas toks pats
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai