Žydrė Kriščiūnienė parašė:
Sveikos mamulės kaip jaučiatės ar daug laukiančių dar yra?
Laukiam laukiam. Terminas šiandien. Nieko panašaus į artėjantį gimdymą 🤔
Laukiam laukiam. Terminas šiandien. Nieko panašaus į artėjantį gimdymą 🤔
dovilose parašė:
Ir aš dar laukiu termino diena 11-26 😊 o atrodo kaip gerai butų savaitgalį, kad mažylė jau ateitų 🫣😊
Kaip skirtingai. Moterys laukia laukia, o pas mane dar reikalų milijonas, tai galvoju vis, kad galetu iki termino būt sau ramiai. Teikimas 29 dieną. Tai būsiu iš paskutiniųjų su savo gimdymo istorija
Liute91 parašė:
Sveikos merginos 😊 tai noriu pasidalinti patirtimi. Pagaliau sulaukėm savo dukrytės, 11-15 15:55 išlindo į dienos šviesą🥰 atvykom 5 ryto su 2 cm, buvo 40+5 d. Kadan…
Sveikinu. Na bet laikas ir data tai stebuklingi. Greito atsigavimo 🌻
Vikii90 parašė:
Ne vienintele, as dar laukiu savojo![]()
Ir aš dar laukiu
Liute91 parašė:
Sveikos merginos 😊 tai noriu pasidalinti patirtimi. Pagaliau sulaukėm savo dukrytės, 11-15 15:55 išlindo į dienos šviesą🥰 atvykom 5 ryto su 2 cm, buvo 40+5 d. Kadan…
Didžiausi sveikinimai🎉🎉🎉 greito atsigavimo ir ramių naktų🌼
Dar laukiu, nors terminas šiandien, bet nuvažiavau šiandien jau su siuntimu į krikščioniškus gimdymo namus, apžiūrėjo, paprašė pasidaryti šlapimo tyrimą dar, nes čiurnos ir rankų pirštai ištino ir pirmadienį vėl atvažiuoti liepė 😅 Tai žiūrėsim gal iki pirmadienio kažkas įvyks, o jei ne tada jau bus matyti ką sakys pirmadienį 🙂
Gryžau po gydytojos - tai mano panelė dar niekur neskuba. Kaip gydytoja sakė, beveik galiu galvą guldyti, kad iki termino t.y. 21 d nepagimdysi 😂 tai parašė siuntimą apžiūrai, ir jeigu iki termino nepagimdysiu, tai palaukti dar porą dienų ir 23 d vaziuoti į ligoninę, kad jie įsivertintų ką daryti - paleisti namo laukti, pasiguldyti stebėjimui ar guldyt skatinimui. O kolkas žodžiu ramiai sėdėti namie ir marinuoti laiką 😅 tik sakė spaudimą stebėti nes siektiek pakilęs - del visa ko parašė receptą dopegyt'ui jei jau bus blogai...
Tai va, laukiam... Jei tiketi horoskopais ir jų suderinamumu - tai iki 22 d 🦂, kas tiktų man, o nuo 23 d - šaulys ♐, kas tiktų vyrui 😅 panašu, kad bus tėvelio mergaitė 🩷
9 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai