Pia1 parašė:
Sveikos, mielosios,
Ar yra kam jau dabar prasidėjo nugaros, juosmens skausmai? 😔 Baisu pagalvojus, kad…
Man prasideda 11 sav, o vaikstau kaip sena bobule labai rakint pradejo ir nezinau ar cia gali but nuo nestumo 😀
Pia1 parašė:
Sveikos, mielosios,
Ar yra kam jau dabar prasidėjo nugaros, juosmens skausmai? 😔 Baisu pagalvojus, kad…
Man prasideda 11 sav, o vaikstau kaip sena bobule labai rakint pradejo ir nezinau ar cia gali but nuo nestumo 😀
Amarila parašė:
Šitam puslapyje visad galit tikrinti pagal veikliąsias medžiagas, kartais būna ir populiarių pavadinimai. Žalia -viskas ok.
O galit gal pasakyti, kur paziureti ka kiekviena spalva reiskia? Pvz pilka? Nes nerandu.
wilddreamm parašė:
O galit gal pasakyti, kur paziureti ka kiekviena spalva reiskia? Pvz pilka? Nes nerandu.
Pilka, kad trūksta tyrimų ir juos gali skirti gydytojas įvertinęs rizikas. Pvz Nasonex kartais juk skiria https://www.embryotox.de/arzneimittel/details/ansicht/medikament/mometason/
Galit į Google vertėją nusikopijuoti, kad verstų iš vokiečių kalbos
tris parašė:
Va va, ir aš kaip senučiukė vaikštau 😁. Klausiau gydytojos, ar normalu, sakė, kad gali būti, kad "paspaudžia" tikrai ir patarė daryti mankšteles ir daugiau judėti, tai žiūrėsiu, ar pasiteisins ☺️
Viktorija9112 parašė:
Sveikos merginos![]()
Kaip Jums su spaudimu ?
Man! Mano iprastai zemas, bet kavos puodelis ryte visada padedavo, o pastarasias dienas kas dedasi nesuprantu
pas gyd kai buvau, pamatavo, kad 122/76, sako zemas, bet man čia normalus, o dabar buvo kelias dienas 97/57, tai ziauriai silpna. Bandau issitempti pasivaikscioti, tada kazkiek pakyla iki kokiu 105/65, bet vaikstant irgi viena kart geriau pasijauciu, kita kart silpna, svaigsta galva ir tik i lova noriu. Viena nare rase, kad kontrastinis dušas gali padeti, imbieras. Man kol kas geriausiai vaiksciojimas, nors ir buna negera, oro truksta. Na bet panašu, kad gal laikina cia, nes siandien jau vos vos keliais skaiciais auksciau, tai gal atsistatys, nes nezinau ka daryti, jei pastoviai taip bus
vaistu jokiu negalima, gydytojas sake.
Koks jūsų spaudimas, kaip keliat?
Tai va man irgi pakrenta , tada silpna pasidaro, jaučiasi is karto negerumas.
Bandau žinoma kai yra galimybe ilgiau pamiegoti, nes kai blogai ir mazai pamiegu man tada pablogėja.
O seip po kolkas arbata juoda geriu , skaičiau žalia geriau pagerti..
Ka nors suresnio suvalgau kai dabar jau nebepykina taip.
Viktorija9112 parašė:
Tai va man irgi pakrenta , tada silpna pasidaro, jaučiasi is karto negerumas.
Bandau žinoma kai yra galimybe ilgiau pamiegoti, nes kai blogai ir mazai pamiegu m…
Issimiegokit, bet negulinekit! Kad ir kaip traukia prie zemes, taip dar blogiau buna, nukrenta dar labiau, skauda galva labiau. Reikia mums prisiversti issitempti i lauka pasivaikscioti, kad ir negera. Geriausias vaistas, nors ir nevisada patogus
arbatos nepadauginkit, ten irgi kofeino yra, o jo daug negalima. O druska gal siuo metu maziausias blogis, tai jei padeda, bandykit
julija121 parašė:
Sveikos mamos 😉.prisijungiu prie jūsų .
Sveikutė, malonu 🤗 kaip sveikatėlė?
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai