Ginvaldor parašė:
Ar kam nors valstybinėje poliklinikoje nustatinėjo vaisiaus svorį? Ar čia tik išimtinai privačiose?
Šiaip svoriuką matuoja tiek valdiškos tiek privačios ginės. Tik gal neakcentuoja Jums jo jei neužklausiat 🤷🏻♀️
Ginvaldor parašė:
Ar kam nors valstybinėje poliklinikoje nustatinėjo vaisiaus svorį? Ar čia tik išimtinai privačiose?
Šiaip svoriuką matuoja tiek valdiškos tiek privačios ginės. Tik gal neakcentuoja Jums jo jei neužklausiat 🤷🏻♀️
Ginvaldor parašė:
Manau, kad neturi būti skirtumo, gal tik nepakomentuoja. Echoskopai visur skaičiuoja svorį pagal išmatavimus vaiko, nes dabar jau kitaip nepamatuosi juk. Iš pradžių matuoja ūgį ir žiūri ar atitinka, o vėliau matuoja matmenis atskirys ( galvutę, pilvuką) ir skaičiuoja preliminariai svorį, kad daug maž atitiktų.
Užklauskite gydytojos.
BJAA parašė:
Nu nieko sau kokie dideli visi atrodo, man sakė maniškis didelis, o buvo 23+4 650gr.
Mano ir 23 plius 3 dienos buvo 684. Sakė normalu
Only_good_souls parašė:
Ar yra gegužinių mamyčių pačių?![]()
Aš gimusi gegužės 2, terminas gegužės 6 🤣 Idomu kaip bus💛
Taip! Mano gimtadienis 05.14, terminas 05.22
Ginvaldor parašė:
O čia atskirai matuoja, t.y papildimai daro dar vieną echo?
Man tai per echo darant visada pasako 🙂 vakar žuūrėjo, tai pilnų 26 sav. mes 886g.
Only_good_souls parašė:
Pas mus tai gegužės 6 mūsų sesė gimus, gegužės 28 vyras, i terminas gegužės 20 😍
Only_good_souls parašė:
Mano gegužės 3d., o terminas gegužės 18d 🙈
Pas mus gegužę daug datų 😀
Drauges gimtad gegužės 7
Mano tėčio gegužės 11
Mūsų vestuvių metines gegužės 18
Dar draugė mano gegužės 20
Vyro geriausias draugas gegužės 24
Vyro gimtadienis gegužės 28 😀
Tikiuosi nuosavą datą pasirinks. O šiaip geguže bankroto menuo pas mus 😂
Rere parašė:
Mes net neįsivaizduojam svorio ir ūgio išvis 😀 svoris matau net neįrašytas į nėščiųjų knygelę
As irgi, net klausiau akuseres, tai sake svoris buna gana netikslus ir be bereikalo echoskopo nereikia daryti, aisku privaciai niekas nedraudzia. Sekanciam vizite maz isprasysiu kad pasakytu ar bent nusimato didelis vaikas
105 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai