Olivija19 parašė:
O ar skauda daryti ją ar suleidžia vaistų kazkokiu
Su pilna narkoze, ir ta pačią dieną namo paleido. Po to irgi nieko neskaudėjo
Olivija19 parašė:
O ar skauda daryti ją ar suleidžia vaistų kazkokiu
Lauritaa parašė:
Man šiandien įkyriai kairį šoną maudžia... vėl baimių pilna... 😳
Kaip jums su tais maudimais?
Man jau maudimukai praėjo, nors buvo stiprūs, bet be kraujo. Tai kiek suprantu viskas gerai kol kraujo nesirodo.
Lauritaa parašė:
Man šiandien įkyriai kairį šoną maudžia... vėl baimių pilna... 😳
Kaip jums su tais maudimais?
Man vakar sake, kad gali pamausti ta kiauside, kuri suvadovavo nestumui. Jei kraujingu isskyru nera, viskas ok.
saulz parašė:
Man vakar sake, kad gali pamausti ta kiauside, kuri suvadovavo nestumui. Jei kraujingu isskyru nera, viskas ok.
Oj iškart ramiau, man viena puse maudžia. Jau maudimai buvo praėję šiandien taip keistai.
jjoollii86 parašė:
Ir mane pykina, ir labai būna šaltis krečia, vis šalta.... guliu per dienas lovoje bejėgė.... neišmanau ką daryt, jei nepykintų dar būtų nieko....
Man žinokit padėjo dziuvesiai
Ginte2021 parašė:
O kaip su kitu pastojimu nes mes su vyru bandem 3m ir nieko o čia neticia kažkaip ir to nezine kaip bus noriu pasiruošusi viskam būti, vyro nėra isvikes dirbti ir nebus tai bijau kad išgėrus ta tabletė labai blogai bus ir skausmas didelis bus
Peteliškė parašė:
O kažin jeigu pvz būna tik pūslytė, o vaisiaus nėra, tai ar hcg vis tiek kyla? Galvoju gal pasidaryt pirmadienį ir trečiadienį. Bet ar verta.
Jei puslytė auga tai hcg kyla. Mano atveju taip buvo. 7 sav matė puslytę, 9 savaičių puslytė paaugus bet tuščia vistiek buvo. Gavau siuntimą į ligoninę. Šiaip pas mane 3 persileidimai, vienas neembrioninis. Dabar dar nežinau. Laukiu maždaug 7 sav kad pas dakterę nueiti. 2 paskutiniai ligoninėj praleisti. Pirmi kartą per metus, dabar po 2 m vėl užkibo, toliau bus matyti.
Peteliškė parašė:
O kažin jeigu pvz būna tik pūslytė, o vaisiaus nėra, tai ar hcg vis tiek kyla? Galvoju gal pasidaryt pirmadienį ir trečiadienį. Bet ar verta.
Iš patirties sakau kad taip hcg kyla. Kovo pradžioj kai buvo 10sav tik pradejo kristi. Del šito turejau abrazija,nes hcg kilo bet puslyte buvo tuščia.
22 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai