Tėvų darželis
Tėvų Darželis » Uždaros grupės » Uždaros grupės » 2024 m. uždaros grupės
2024 m. liepos mėnesio mažyliai
Nariai (52) Grupė: uždara
User has not uploaded an avatarUser has not uploaded an avatarUser has not uploaded an avatarUser has not uploaded an avatar
«1101516171820
21
Komentuoti
kitkat
KitKat 6 sav. 4 m.
2023.11.07 22:51 (prieš 11 val.)
Kaip jums merginos savijauta? Ar visos jaučiate bent minimalius neštumo požymius? Ar čia tik man vienai taip ramiai😀Pradžioje laikėsi pykinimas ar bent šleikštulys, nesenai kaip ir dingo arba labai minimaliai pasireiškė, tada krutinė gal kažkiek pasunkėjo, speneliai buvo labai jautrūs ir statūs, bent šiandien ir tai jau labai mažai jautrumo. Vakare jaučiadi šiek tiek gimdos tempimas, daugiau nieko. Net keista, atrodo kai kažka jauti bent rami esi jog viskas gerai, o kai taip prislopo jautrumai tai tuoj kyla visokiu blogu minčiu🙈
„Cituoti“
mmaammaa
Mmaammaa 6 sav. 3 m.
prieš 3 val.
karolinarrrr parašė:
Sveikos
vis galvoje sukasi klausimas, galbūt jūs pasidalinsit kaip darėte/darysit. Vykdamos į pirmą apžiūrą nėštumui nustatyti - ar keliausit kartu su vyrais ar v…
Ejom kartu, jam buvo labai idomu kaip ir man 😍 iki dabar prisimena kokia kruopele mate
„Cituoti“
Reklama
mmaammaa
Mmaammaa 6 sav. 3 m.
prieš 3 val.
KitKat parašė:
Kaip jums merginos savijauta? Ar visos jaučiate bent minimalius neštumo požymius? Ar čia tik man vienai taip ramiai😀Pradžioje laikėsi pykinimas ar bent šleikštulys,…
Ryte lb bloga ir silpna pasidare, pirma kart, prisiminiau ka reiskia bur nescia🤣😅 kai skauda ka tai ir prisigalvoji gal cia jau negerai🤣😅 cia kaip bebutu prisigalvosim🤭
2„Cituoti“
User has not uploaded an avatar
Keliautoja AV 6 sav. 1 m. 12 m.
prieš 3 val.
KitKat parašė:
Kaip jums merginos savijauta? Ar visos jaučiate bent minimalius neštumo požymius? Ar čia tik man vienai taip ramiai😀Pradžioje laikėsi pykinimas ar bent šleikštulys,…
Labiausiai pasireiškęs, tai nuovargis vakare
Einu miegoti 21-22 val. O dar būna kartais užeina šleikštulys. Su pirmuoju sūnumi vėmiau iki 16 savaitės, kiekvieną mielą dieną iki pietų
Tikiuosi, kad šį kartą istorija nepasikartos.
„Cituoti“
Itha 6 sav. 8 mėn.
prieš 2 val.
karolinarrrr parašė:
Sveikos
vis galvoje sukasi klausimas, galbūt jūs pasidalinsit kaip darėte/darysit. Vykdamos į pirmą apžiūrą nėštumui nustatyti - ar keliausit kartu su vyrais ar v…
Maniškis tai nėjo ir pirmo nėštumo metu, neis ir dabar į pirmą. Mes jau į kitus visus echo kartu eidavom. Bet jeigu nori, tai kodėl ne! 😄
KitKat parašė:
Mano savijauta irgi beveik puiki. Tik užeina dažnai, ypač vakarais, labai stiprus šaltkrėtis, spaudimas jau žemas laikosi nuolat, vakarais labai nuovargis jaučiasi ir gal šiek tiek didesnis apetitas 😄
„Cituoti“
Suninthesea 7 sav. 1 m.
prieš 1 val.
Man beveik nuolat skauda pilvą... šiandien labai mirguliuoja akyse, o aplink laksto pusantrų metų vyras, tai sunkoka, bet papiknaudžiausim šiandien tv, nes labai jau norisi pagulėti tiesiog ramiai. Mano vyras ėjo į 20 lyg savaitės skaną, tada ir lytį kartu sužinojome, nes anksčiau nesirodė 😊
„Cituoti“
Reklama
mmaammaa
Mmaammaa 6 sav. 3 m.
prieš 1 val.
Itha parašė:
Maniškis tai nėjo ir pirmo nėštumo metu, neis ir dabar į pirmą. Mes jau į kitus visus echo kartu eidavom. Bet jeigu nori, tai kodėl ne! 😄
Mane ir krečia šaltkrėtis vakarais... Vis pasimatuoju temperatūrą, nes labai keista savijauta
„Cituoti“
Monika MIJ 6 sav. 6 m.
prieš 55 min.
Pas mane kaip viskas, gerai pykina kartais, krutinė irgi viena diena labai jautri kita diena nieko nejaučiu
su pilvu irgi viena diena atsiguli ir ieškai pozos kad tik mažiau maustu, o kita diena lužtu nieko nejausdama. Mieguistumas visa diena mane ima atrodo galėčiau visa diena miegoti
matau daugkam vėsu, o man baisiai karšta visa laika tokia verdanti atrodau, net vyras juokėsi, anksčiau aš tau pečiukas buvau, o dabar tu tokia karšta kad kelios minutės ir neįmanoma šalia glaustis nes visa šlapia būnu.
„Cituoti“
guboja 8 sav.
prieš 1 sek.
Sveikos♥ Ir as jau po pirmojo vizito - viskas puiku😊 Esu labai laiminga ir ramesne, nes buvo daug jaudulio iki to pirmo echo..😀 Dabar gydytoja nuramino, atsake i klausimus ir uzrase kitam kartui - gruodzio 11d. Tada jau sake matuos viska, suteiks daugiau info. Gavom ir nuotraukele, ir leido nusifilmuot sirdeles plakima
Tai dabar jau siek tiek tikisi, kad tas leliukas yra ir as nescia..😀 Vyras kartu nejo, bet kitam kartui jau sake ateiti kartu
Taip pat rekomendavo NIPT - tai gruodi nueje turesim but apsisprende. Vis dar dvejoju daryt ar ne.. ar daug jusu daresi? Kaip ji sake, po tyrimo laukimas ramesnis, bet jei tie atsakymai blogi? Nezinau..
Kita vizita sake pridarys mums nuotraukeliu ir per Kaledas jau galesim ta zinia pranest ♥
Dar dave sarasa pasidaryt reikiamus tyrimus - juos darote privaciai ar einate i poliklinika?
Taip pat klausiau del tolimesnes ir ilgos keliones, kuria planavom (2-3men), tai sake pasidarys issamius tyrimus ir isleis mane
Savijauta gera, jauciasi mieguostumas ir rytais siek tiek pykina🤔