EGrigaite parašė:
Sveikos mamytes , man kita savaite pas gydytoja🙈
Auginu trinukes joms jau greitai 11 metu . Po ilgos pertraukos pastojau ir baisu k…
Ar natūraliaisu trynukėm pastojot? 🙂
EGrigaite parašė:
Auginu trinukes joms jau greitai 11 metu . Po ilgos pertraukos pastojau ir baisu k…
Ar natūraliaisu trynukėm pastojot? 🙂
Stebuklaii parašė:
Šiandien apsilankiau pas Ginekologę echoskopui. Paskaičiavo, kad šiuo metu yra 5+3 🙂 echoskopo metu pamatė, kad žirniukas vietoje. Pamatė antrą taškiuką, bet nebuvo…
Labas. O aš ilgai negavau vizito ir eisiu tik lapkričio 16d. Dabar pagal skaičiuokle turėtų būti apie 8sav. Bet vakar skaudejo pilvą gan stipriai, o šiandien truputį teplioja su krauju, bet nedaug. Ar vertėtų sunerimti.
EGrigaite parašė:
Sveikinimai! Oho, bet pasirizot 💪🤩 Kaip jums trynukiu auginimas? Kokia patirtis?
Krista1991 parašė:
Labas. O aš ilgai negavau vizito ir eisiu tik lapkričio 16d. Dabar pagal skaičiuokle turėtų būti apie 8sav. Bet vakar skaudejo pilvą gan stipriai, o šiandien truput…
Jei nevartojat progesterono, pradžiai pirmadienį patarčiau išsitirti jį. Arba keliauti į priėmimo skyrių jei labai neramu. 😉
geradare parašė:
pasidariau hcg jis 18 u/L.
mažkas
Kiek laiko lauketės kad hcg 18?
IevaBeata parašė:
Kiek laiko lauketės kad hcg 18?
Spalio 1 mėnesinės buvo.
Šiandien kartosiu hcg pažiūrėti kaip auga. Nes išskrendam po pietų atostogauti...
Mane jau nuo 6 sav., pykina tai labiau tai ne taip. Vienintelis, kas padeda neįsivažiuot pykinimui tai pavalgymas. Toliau atsirado nenormalus seilėtekis. Kartais net supykina nuo seilių kiekio. O šiandien atsikėliau su herpiu ant lūpos, ko gyvenime nesu turėjus 🤷🏻♀️ tai tik džiaugiuosi, kad pykinimas dar toks kur leidžia eiti į darbą ir labiau neįsivažiuos, bet namuose jeigu turiu laisvą dieną pramiegu ir praguliu. O ryt antras scanas laukia, tikiuosi viskas bus gerai 🤞🏻💓
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai