Uoga. parašė:
Skausmeliai.
Man skauda desniame,bet pastebejau tada kai vaikutis aukstai kazkur,bes ir judesiai buna tada auksciau..tai gal kazka jis spaudzia..Mano gydytojas nesureiksmino🤷🏻♀️
Uoga. parašė:
Skausmeliai.
Man skauda desniame,bet pastebejau tada kai vaikutis aukstai kazkur,bes ir judesiai buna tada auksciau..tai gal kazka jis spaudzia..Mano gydytojas nesureiksmino🤷🏻♀️
Imelda parašė:
Bet ir su isofix būna tų mažų. Pvz pas mus Cybex Cloud Q. Tai ji ir su diržu segasi, ir su isofix.. tik su diržu žaidimas, o su isofix uždedi ir tiek žiniųvisad…
Mes su pirmagimiu naudojom Cybex Cloud Z, maniau, kad cia labai puiki, lengva kedute. Kol dabar neprispyre reikalas su dvyniais ieskoti dar lengvesnes. Isigijome 2 Nuna Pipa Next. Va cia tai as suprantu lengva kedute
Asta90 parašė:
Mes su pirmagimiu naudojom Cybex Cloud Z, maniau, kad cia labai puiki, lengva kedute. Kol dabar neprispyre reikalas su dvyniais ieskoti dar lengvesnes. Isigijome 2 …
Va va, mūsų turima 2.5kg gal tik sveria. Tai tos 5kg atrodo, kad rankos nukris 😀
Lil909 parašė:
Sveikos, ar esate susidurusios su nugaros skausmu desiniame sone apacioje? Uzejo tiesiog... nieko nekilnojau, bet taip skauda kad kentet neimanoma. Net vaistai nepa…
Man dazniausiai paskausta per viduri,bet pagulejus praeina..Jums gal koki inksta skauda?🙊 vertetu gal gydytojai ryt pasirodyti..🤷🏻♀️
Lil909 parašė:
Sveikos, ar esate susidurusios su nugaros skausmu desiniame sone apacioje? Uzejo tiesiog... nieko nekilnojau, bet taip skauda kad kentet neimanoma. Net vaistai nepa…
Man skauda ir nugaroje dešiniau, tik ne visai apacioje, ir priekyje toje vietoje, kur yra diafragma. Net oda atrodo aptitpusi ten. Esu skaičiusi, kad del vaisiaus pozicijos gali buti. Vairuojant ar ilgiau sedint tai tragedija.. atrodo, kad kažkas peili tarp šonkauliu ismeige🙈 tai turiu vis keisti pozicijas, kol kažkaip prasivaikšto tas skausmas.. Bet rytoj keliausiu kaip tik pas gine, gal ji kažka gales patarti ar apžiūreti atidžiau, nes iki pat galo nestumo su tokiais nepatogumais nenoreciau gyventi🙈😁
LovBo parašė:
Visumoje rekomendacijos net ir pradėjus stotis vaikui, visą aplinką pažinti basomis. Kuo daugiau basomis , batai ir tai labiau rekomenduojami barefoot arba oortoped…
Maniškiai tiek pripratę basi, kad jau nuėję į darželį, kur reikia būti su tapkutėm, nusiiminėdavo
mano močiutė vaikus nabagėliais vadindavo, kai basi visur varinėdavo
jie net lauke kaifuoja basi, tai jei šaligatvis tvarkingas, leisdavau iš parduotuvės pareinant nusiimt batus.. kaime išvis nuvažiavę batus mašinoj palikdavo ir visur tik basi
leidžiu vaikų kojytėms formuotis natūraliai
Ashes parašė:
Nu turiu omeny kai jau reikes kai jau vaikscios
Iš mano asmeninės patirties, vienam vaikui pirmus batukus pirkom 20 dydžio, kitam 22, dar kitam 25. Draugė tuo tarpu to paties amžiaus vaikui ieškojo 18 dydžio
TukTukas24 parašė:
Aš jau viską nusipirkau, ir lopšiuką ir vežimą, rūbus ir t.t. Ėmiau iš senesnių modelių, quinny, man jie labai prie širdies. Dabar liko nusipirkti smulkmenas, dėl k…
Nepirksiu nieko, kas nėra būtina. Jei kada prireiks palikti vaiką tėčiui ir nusitraukti pienuko, tada ir nusipirksiu buteliuką.. visose parduotuvėse ir vaistinėse pilna
kištukų, dar kitaip vadinamų žindukais, išvis nelabai suprantu, kam reikėtų, tai irgi neplanuoju pirkti
na bet net ir jų visur pilna
perku tik tai, ko žinau, kad tikrai reikės ir tikrai panaudosiu. Kitu atveju nematau prasmės leisti pinigus
Dėl bazės kainos. Taip, iš esmės bazė yra gan brangus malonumas, turint omeny, kiek trumpai ji naudojama. Tačiau po tų kelių mėnesių gi neišmetam? Aš pirkau bazę su akcija, po naudojimo pardaviau, tai reziume man bazė metams ir keliems mėnesiams kainavo 15€
o kieno automobiliuose nėra isofix, tai bazės tvirtinasi ir su diržu. Na bent dauguma jų. Vieną kartą pritvirtini ir viskas, pamiršti
rima.ud parašė:
Sveikos, jungiuosi į jūsų pokalbįGal galėtumėte patarti, kokią pirkti kėdutę (norėčiau ir bazės į mašiną), kad galėčiau ją taip pat naudoti su Cybex balios spor…
Nešioklę turiu boba x, man ji puiki ir patogi, bet neturi galimybės nešioti vaiko į pasaulį, kas maniškei nebuvo svarbu
ErikaH parašė:
Man skauda desniame,bet pastebejau tada kai vaikutis aukstai kazkur,bes ir judesiai buna tada auksciau..tai gal kazka jis spaudzia..Mano gydytojas nesureiksmino🤷🏻♀…
man ir jau ilgokai skauda dešiniame šone, atrodo šankaulių vietoje skausmas. Kai jis pastiprėja, tai jaučiu iki bambos tam šone skausmus. Gydytoja nelabai dėmesio kreipė, sako, kad turbūt čia raiščiai.
20 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai