Meticija parašė:
Dirbate gal sėdimą darbą?
Taip
Meticija parašė:
Dirbate gal sėdimą darbą?
Taip
Ashes parašė:
Ar ir jusu leliai pilve per dienas duodasi lyg niekada nemiegotu? 😂 nesuprantu kazkoks hyperaktyvumas mano pilve vyksta nuo tada kai pradejau jausti judesius, taip …
Mano tai naktim dažniausiai miega, arba as nejaučiu, bet šią nakti prastai miegojau, tai irgi davėsi (gal dėl to prastai miegojau) 😀
Ashes parašė:
Ar ir jusu leliai pilve per dienas duodasi lyg niekada nemiegotu? 😂 nesuprantu kazkoks hyperaktyvumas mano pilve vyksta nuo tada kai pradejau jausti judesius, taip …
Duodasi, duodasi
Šiandien tik ramesnė, bet šiaip tai visą dieną, atrodo nemiega visai
Naktį, jei aš prabundu, tai ir panelytė kartu
Ashes parašė:
Šiaip jei ir duodasi, tai jaučiu realiai vienoj pusėj, ko gero su kojom kai spardosi į šoną. Vyras kurį čia rytą sako, vakar vakare ateinu miegot, apsikabinu pilvūzą, o gyventojas, kad duodasi, kad malasi 😃 gerai, kad dar eina pamiegot nieko nejaučiant 😁
umma01 parašė:
Šiaip jei ir duodasi, tai jaučiu realiai vienoj pusėj, ko gero su kojom kai spardosi į šoną. Vyras kurį čia rytą sako, vakar vakare ateinu miegot, apsikabinu pilvūz…
Pas mane per visa pilva jauciasi nuo siek tiek auksciau bambos iki zemyn ir i abu sonus placiai, toks jausmas kad vaikelis jau labai nemazas 😅
Pukee parašė:
Turiu klausimėli, gal kam skauda uodegikaulį? Nebežinau ką bedaryti ir sėdint ir stovint skausmas ir diskonfortas
Ir ant kokios kėdės sėdite?
Meticija parašė:
Ir ant kokios kėdės sėdite?
Kede medinė tik dabar jau kelios dienos esu pasidejusi pagalvelę, o kai reikia išsėdėti po 8 valandas, tai vakare jau kosmosas kaip skauda 🙈
Pukee parašė:
Kede medinė tik dabar jau kelios dienos esu pasidejusi pagalvelę, o kai reikia išsėdėti po 8 valandas, tai vakare jau kosmosas kaip skauda 🙈
Aš biuro kėdę su ratukais pakeičiau į šitą ir man tikrai padėjo tas stabilumas nebejausti skausmo. 
9 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai