Masha parašė:
Pirmadienį buvau konsiliume dėl gimdos kaklelio ikivėžinių pakitimų. Dalyvavo 4 gydytojos moterys ir 1 vyras ir dar seselė. Galutiniame rezultate leido gimdyti pači…
Puikios naujienos! Linkiu, kad visi tyrimai būtų kuo geriausi! 🌹🤞
Masha parašė:
Pirmadienį buvau konsiliume dėl gimdos kaklelio ikivėžinių pakitimų. Dalyvavo 4 gydytojos moterys ir 1 vyras ir dar seselė. Galutiniame rezultate leido gimdyti pači…
Puikios naujienos! Linkiu, kad visi tyrimai būtų kuo geriausi! 🌹🤞
Tetes pukelis parašė:
Ar kam uzeina pilvo apacioje spazmai,kaip per menesines? Siandien po pietu pradejo spazmuoti... judesiukus jauciu,bet tas nemalonus tempimas nieko fainaus. Turbut g…
Man buvo kažkas panašaus. Ne spazmai, bet tiesiog nuolatinis tempimas ir toks jausmas, kad jau kažkas lenda lauk 🫣 bet praėjo. Gal tiesiog tempėsi gimda.
Tetes pukelis parašė:
Ar kam uzeina pilvo apacioje spazmai,kaip per menesines? Siandien po pietu pradejo spazmuoti... judesiukus jauciu,bet tas nemalonus tempimas nieko fainaus. Turbut g…
Būna, kai per ilgai stoviu ar sėdžiu.
Briigute parašė:
Sveriausi sekmadieni. 26savaites prasidedant 27-. +8kg. Pastaraji menesi pradejau jau skaiciuoti kiek suvalgau, ar nevirsiju savo kaloriju normos isisukus. Bei prad…
Gal galit pasidalinti, ką valgot ir kokį kiekį, kad išeitų 100-120g baltymų kasdien?
Ežiukėė parašė:
Kadangi turiu nutukimą, tai per visą nėštumą daktarė kol kas užrašė +2,5 😁 sakė galiu tik 5kg priaugt iš viso 😀
Pas mane panašiai, nes jei daugiau priaugsiu bus virš 100kg jau 🤣😭
Konkrečiais skaičiaiz neminėjo, bet sakė, kad neįsismaginti 😀
jekatron parašė:
O pas ką neigiama krauja grupe,kaip ginekologe prižiūri jus? Man už visa neštumo 1 kart padare krauja tyrima,dbr tik kaip gliukozė eisiu gert tik antra karta pasims…
Tai viskas ok
Kažkurią savaitę nepamenu, bet šiek tiek vėliau padarys rezus antikūnius, jei neras, suleis imunoglobulino į rūrą ir tiek žinių 😀
viiva parašė:
Man buvo kažkas panašaus. Ne spazmai, bet tiesiog nuolatinis tempimas ir toks jausmas, kad jau kažkas lenda lauk 🫣 bet praėjo. Gal tiesiog tempėsiAš kelinta diena atrodo bijau ant klozeto atsisėst , nes iš kart toks sunkumas apačioj jaučiasi ir va būtent tas jausmas kad kažkas nori lyst . Greičiau man tas trečiasis echo , nes nesuprantu ar vaikelis ten taip žemai randasi ar kas yra ... dar su tais neaiškiais gydytojų vaistais, vyras sakė nei vienų nei kitų negert ir šiandien išsiaiškinti su gydytoja , kodėl man juos skyrė priėmime 🫣
jekatron parašė:
O pas ką neigiama krauja grupe,kaip ginekologe prižiūri jus? Man už visa neštumo 1 kart padare krauja tyrima,dbr tik kaip gliukozė eisiu gert tik antra karta pasims…
Pas mane neigiama kraujo grupe,jokios ypatingos prieziuros nera. Dare sppec tyrimus del antikunu, ir po gaureliu biopsijos imunoglobulina suleido. Jums ji turetu 28sav suleisti ir paskui jeigu vaikiukas gims su pliusine tada suleisti po gimdymo
fėja32 parašė:
Pas mane neigiama kraujo grupe,jokios ypatingos prieziuros nera. Dare sppec tyrimus del antikunu, ir po gaureliu biopsijos imunoglobulina suleido. Jums ji turetu 28…
Ačiū už informacija,dabar žinosiu🙂
AgneseBass parašė:
Tai viskas ok![]()
Kažkurią savaitę nepamenu, bet šiek tiek vėliau padarys rezus antikūnius, jei nera…
Ačiū už informacija,dbr žinosiu🙂
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai