Brunet3 parašė:
O kaip moterys su svoriu jums?
Biški pergyvenu 25 savaitė ir jau 10 kg priaugau, nemeluosiu buvo į saldumynus įsi…
Kažkaip vengiau svarstyklių, nes pilvas didėja atrodo su diena😂 dabar nuo pradinio svorio +5,4kg
Brunet3 parašė:
Biški pergyvenu 25 savaitė ir jau 10 kg priaugau, nemeluosiu buvo į saldumynus įsi…
Kažkaip vengiau svarstyklių, nes pilvas didėja atrodo su diena😂 dabar nuo pradinio svorio +5,4kg
Brunet3 parašė:
Sveriausi sekmadieni. 26savaites prasidedant 27-. +8kg. Pastaraji menesi pradejau jau skaiciuoti kiek suvalgau, ar nevirsiju savo kaloriju normos isisukus. Bei pradejau prioretizuoti baltymus, geruosius angliavandenius bei sveikuosius riebalus. Stengiuosi kebabais ir mcdonaldais nepiknaudziauti kaip buvo pirma trimestra. Manau kad siek tiek suletejo svorio kilimas, kyla, bet ne taip nesveikai kaip pirma trimestra. Stebiu
pries nestuma sportavau ir turejau maziau riebalinio audinio. Matyt organizmui reikejo biski hormonais uzsikelt dar ir riebalu. Tai manau viskas cia normaliai.
Skaiciau, kad dazniausiai priauga daugiau svorio tos, kurios svere per mazai. Pasikeicia hormonai, organizmas pradeda kaupt riebalus, kas pasekoje suletina metabolizma. Del to suvalgau bent 100-120g baltymu kas diena, kad nenyktu raumuo, issilaikyti, kas automatiskai atvirksciai - kelia metabolizma. O kas turejo antsvorio arba labai daug pykino ir veme, tas priaugo nedaug. Mane pykino, bet mane atvirksciai pykindavo ir vemdavau tusciu skrandziu, budavo atvirksciai geriau tik pavalgius. Tai tas irgi priaugino svorio.
Masha parašė:
Pirmadienį buvau konsiliume dėl gimdos kaklelio ikivėžinių pakitimų. Dalyvavo 4 gydytojos moterys ir 1 vyras ir dar seselė. Galutiniame rezultate leido gimdyti pači…
Dziugu ,kad leido paciai gimdyti ,ir isnesioti vaika iki galo , isivaizduoju ka isguvenote ta laika kol laukete vizito .
Tetes pukelis parašė:
Ar kam uzeina pilvo apacioje spazmai,kaip per menesines? Siandien po pietu pradejo spazmuoti... judesiukus jauciu,bet tas nemalonus tempimas nieko fainaus. Turbut g…
As kai rytais atsikeliu man pilvo apacia suka , maudzia . Diena viskas ok . Man kai maudzia as magnio isgeriu .
Tetes pukelis parašė:
Ar kam uzeina pilvo apacioje spazmai,kaip per menesines? Siandien po pietu pradejo spazmuoti... judesiukus jauciu,bet tas nemalonus tempimas nieko fainaus. Turbut g…
Tai gal jums paruošiamieji sąrėmiai jau?
as nejauciu.
Gretuk parašė:
Jei tinsta tik nosis, tai hormoninis tinimas, skysciu susilaikymas ar nestuminis rinitas, po gimdymo jis praeina, bet jei smarkiai tinsta visas veidas, rankos, kojo…
Ačiū,bet kol kas tik kad nosis patines , buna biški dešine peda patinsta bet pas mane plokštapediste . Tikuosiu ne bus preeklamsijos😳
Briigute parašė:
Sveriausi sekmadieni. 26savaites prasidedant 27-. +8kg. Pastaraji menesi pradejau jau skaiciuoti kiek suvalgau, ar nevirsiju savo kaloriju normos isisukus. Bei prad…
Mano kmi 16 , bet priaugau tik 1 kg. Šiaip ir aš skaičiau kad priauga daugiau per mažo svori turinčios , bet nei su šiuo nei su antru nėštumu nepasitvirtino. O su pirmu priaugau 29 kg
bet nesimate kad bučiau priaugus , nes ir taip perdžiuvus. Po gimdimo praėjus savaitėi neliko nei kilogramo
Mano irgi buvęs KMI apie 16. Priaugau apie 10kg ir dar vis pergyvenu, kad tik ne per mažai priaugus būčiau 😄🫣 Dauguma svorio juk yra placenta, vandenys, kraujo tūrio padidėjimas, pats vaisius/vaisiai... Tai visiškai savęs neriboju, nes norisi, kad ir dvynukam jokių medžiagų netrūktų, ir man po nėštumo plaukai ir dantys nebyrėtų.
2 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai