emma12 parašė:
Jie labai greit. Maniške nesedėjo nesedėjo ir pyst sėdi sau , visai nesenai sakiau kad ropot nedomina , o dabar jau keturiom stovi . Viena diena nieko kita žiūrėk …
Na gal ir mum taip bus😊
emma12 parašė:
Jie labai greit. Maniške nesedėjo nesedėjo ir pyst sėdi sau , visai nesenai sakiau kad ropot nedomina , o dabar jau keturiom stovi . Viena diena nieko kita žiūrėk …
Na gal ir mum taip bus😊
Mum jau 7 men. Ir dar neturim dantu😀 bando ropoti,padeda kelis zingsnius i prieki ir krenta ant nosies😀 sliauzioja visur,tai nupirkom ,,aptvariuka,,kol mama tvarkos,nes buvo nuvares nuo kilimelio ir uzsigavo,tai uzsakiau aptvariuka😀vietos uzima,bet ramiau paciai.
Tai va,vieniem veluoja ropjimas,kitiem dantys,kitiem sliauzimas ir pan.bet kaip viena mamyte sake,visi vaikiukai skirtingi.
Tetes pukelis parašė:
Mum jau 7 men. Ir dar neturim dantu😀 bando ropoti,padeda kelis zingsnius i prieki ir krenta ant nosies😀 sliauzioja visur,tai nupirkom ,,aptvariuka,,kol mama tvarkos…
Dantys isvis individualu, mano berniukams isdygo 7 men, o va sita princese dar bedante. Maniske nesliauzia visai dar, nes nebande, bet jau aptvara irgi turiu nupirkus, dideli, net per dideli
emma12 parašė:
Dantys isvis individualu, mano berniukams isdygo 7 men, o va sita princese dar bedante. Maniske nesliauzia visai dar, nes nebande, bet jau aptvara irgi turiu nupirk…
Mes turim 1,80 cm×2,00 m.🤭tai vietos daug uzima. Bet svarbu ramiai galiu palikti.
Tetes pukelis parašė:
Mes turim 1,80 cm×2,00 m.🤭tai vietos daug uzima. Bet svarbu ramiai galiu palikti.
Mes tokį pat turim, sėdim kartu, o dažnai ir vyresnėlia būna, tai pats tas sakyčiau😁
Sveikos, mum ateinancia savaite 7 men, taip pat neturime dantuku, nesliauzia, neropoja🤦♀️ aisku sukiojasi aplink savo asi kaip propeleris
pasodinta sedi graziai kaip styga, bet pati neatsiseda. Taip pat atsistoja ant 4 ir siubuoja pirmyn atgal, bet neropoja ir nesliauzia. Siek tiek neramu🙄
O mes kankinomės su sloga gal kokias 3-4 sav. Tai geriau tai blogiau. Ir pas daktarę buvom, nieko viskas okei. Ir prieš porą dienų. Dingo taip staigiai kaip atsirado ir žaidimų metu įkando man į nosį ir taip skaudžiai žiūriu išdygęs jau vienas 🫢 nežinojau kad ir taip gali būti
Sveikos, sūnui 6,5 mėn. Vartosi, ropoja, bando atsisėsti,bet dar trūksta šiek tiek įgūdžio, prisitraukęs prie lovytės krašto atsistoja 🎉 dantukų neturim ir nepanašu,kad tuoj bus.. bet gal netikėtai ir išdygs,nes slogelė buvo apie savaitę... Ramus, linksmas, aktyvus vyrukas. Namuose yra trys vyresni vaikai, tai visko primoko 🤣 o aš noriu,kad jis ilgiau mažiukas būtų 🥰 taip pasiilgus buvau to mažumo ❤️
BET aš su klausimu ir skauduliu. Man jau 2sav skauda galvą, ne intensyviai,bet nemalonu. Kartais geriu ibuprofeno (nepadeda kiti vaistai), bet ir jis nenuima tokio varginančio skausmo. Nenoriu piktnaudžiauti vaistais,nes pati maitinu,bet negaliu kęsti jau skausmo. Pas gyd eisiu 17d. Kartu ir mažylis 7men proga. Bet jei dar 2sav laukti su skausmu, tai ne kas... Savaitgalį buvo draugė,kuri patarė gerti folio rūgštį (nustebo,kad zindydama negeriu). Nes jai padėdavo žindymo metu nuo galvos skausmo. Mano ketvirtas vaikas, bet žindymo metu nei su vienu negeriau folio, o jos gyd nuo nėštumo pradžios iki žindymo pabaigos sakė gerti. TAIGI, ar jūs vartojate folį, ar gyd rekomendavo, kokia dozė? Nes šiaip jis ne nuo skausmo,bet ji man ilgai ir daug pasakojo,kaip gerai tas folis ir gali nuimti skausmą,nes gal man jo trūksta nes dalinasi ląstelės... . Žodžiu labai ilgai pasakojo ir beveik įtikino, tik aš noriu daugiau nuomonių 🙂
10 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai