Snieguole3 parašė:
Sluoksniavitote? Bodis ir ant virsaus sliaustinukas?![]()
Taip. Ir taip rengiau ilgą laiką, gal iki pavasario. Po to pradėjau tik kelnias įvesti. Man kažkaip nebuvo patogu kelnės 😄
Snieguole3 parašė:
Sluoksniavitote? Bodis ir ant virsaus sliaustinukas?![]()
Taip. Ir taip rengiau ilgą laiką, gal iki pavasario. Po to pradėjau tik kelnias įvesti. Man kažkaip nebuvo patogu kelnės 😄
Poppy8 parašė:
Aš jau daugmaž turiu susipirkusi higienos reikmenis iš vaistinių, pirkau Multi mum ir Multi gyn priemones speneliams ir tarpvietei, Baboo vienkartines kelnaites, įk…
Aš pirmus drabužėlius dėsiuos merino vilnos bodžiuką, šliaužtinuką, kepurytę - vieną komplektuką, kitą paprastą, tada miegmaišiuką ploną dar
julyp parašė:
Aš pirkau viską atskirai, ne rinkinį. Ir taip, jau esu susidejus. Nes kai paskaitau kiek ankstuku buna ir moterys nebūna pasiruošę, tai noriu būt rami. Kaip sakau: …
Aš ir susikroviau, nes vis reikia kažkuo dar papildyti, po truputį tos tašės pildosi, nes tai kazka is vaistines uzsakai su gera nuolaida, tai lauki kol ateis antri maitinimo/miego marskiniai. Taip po truputi ir susikroviau, nes tikrai gali bet kuria diena kazkas nutikti, vyras mano tikrai nieko neras, jei reiks jam krauti 🤣 pats prase, kad anksciau geriau susikrauciau pati 😆 o as noriu tiesiog tai akimirkai pasiimti rankine su telefonu, pinigine, pakroveju, nescios kortele, nesukt galvos del tasiu. 🙂 Dar dažnai kažką pamirštu, jei per vieną kartą deduosi. Pvz neseniai atsiminiau, kad plaukų šepecio neisidejau 😀
sun1234 parašė:
Aš ir susikroviau, nes vis reikia kažkuo dar papildyti, po truputį tos tašės pildosi, nes tai kazka is vaistines uzsakai su gera nuolaida, tai lauki kol ateis antri…
Nu va. Aš irgi jo neįsidejus. Nors pamenu po pirmo gimdymo, šukavau kutvelas trijų parų 😂😂
sun1234 parašė:
Kaip suprantu, tai i gimdykla pačią paimam maza krepseli su vaiko rubeliais bei pampersu, dar ten reikia kazko? 🤔
Kaip ir jo, tik + dar sau dalykų reikalingų, tapkės, vanduo, įklotas/pampersas po gimdymo, užkandžiai kokie nors
julyp parašė:
Nu va. Aš irgi jo neįsidejus. Nors pamenu po pirmo gimdymo, šukavau kutvelas trijų parų 😂😂
Sveika, as labai ilga laika domejausi ciulptukais ir buteliukais, tai ciulptuka esu issirinkusi Curaprox ortodontini (bandysiu neduoti, jei nepavyks, kad tureti atsargoje)., o del buteliuko tiksliai nezinau, bet rekomenduoja issimatuoti savo speneli ir pagal jo ploti, pasirinkti buteliuka, tuomet jis labiau atiks jusu spenelio forma.👍
Buteliuko kolkas dar neissirinkusi.
sun1234 parašė:
Kaip suprantu, tai i gimdykla pačią paimam maza krepseli su vaiko rubeliais bei pampersu, dar ten reikia kazko? 🤔
Vaiko rubeliai ir pampersas, taip pat ir jums pampersas arba kelnaitės su įklotu (priklauso nuo to ką pasirinkot), vanduo ir užkandis koks lengvas (jeigu ne jums tai vyrui), tapkės jums/vyrui. Tel pakrovėjas/power bankas.
Ir labai svarbu nepamirštam visų dokumentų važiuojant į ligonine (nėčiosios kortelė ir asm. pasa/kortelė).
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai