Maria1985 parašė:
man irgi prieky
Siandie buvau pas gine apzejo sake placenta prieky ir aukstai,sako labai gwroj vietoj ysitvirtino tai atkrenta bent rizika y randa yaukt..
Maria1985 parašė:
man irgi prieky
Siandie buvau pas gine apzejo sake placenta prieky ir aukstai,sako labai gwroj vietoj ysitvirtino tai atkrenta bent rizika y randa yaukt..
Rineja parašė:
O sakykit po cp kur placenta jum su siuo nestumu prisitirtino?as taip bijojau kad nebutu prieky tai kaip tycia prieky,bet kolkas dar nieko nesake del to.
Man taipat prisitvirtina priekija, denge randa, nes du pirmi buvo CP. Išgąsdino šiek tiek gyditojas kad galiu labai kraujuoti per operaciją tikiuosi viskas gerai bus 🙏🙂
loretunee parašė:
Man taipat prisitvirtina priekija, denge randa, nes du pirmi buvo CP. Išgąsdino šiek tiek gyditojas kad galiu labai kraujuoti per operaciją tikiuosi viskas gerai bu…
Viskas bus gerai,as pasakius daktaram kad bent kokia rizika kraujavimas ar kas mors salint gimda be kalbu ir galvojimu.taip pat esu didelej rizikoj noriu tik kuo ilgiau isbesiot maziuka.
Maria1985 parašė:
o kaip kazin veliau gyvenimas be gimdos? ar reikia hormonus nuolat gerti? kaip gimdos pasalinimas kazin itakoja tolimesne moters sveikata? nes man irgi sake, kad yr…
Tai seis laikais visko yra,dar plius ir ziurint kaip salina gimda gali salint tik gimda kiausides palikt tada nereikia nei hormonu nieko,kiek as esu bendravus kas jau neturi gimdu tai visko yra kitos nieko nejaucia,kitos stambeja kitos hormonus gere.As taip apsisprendus jeigu reikia tegu salina..aisku geriau su gimda,bet ir be gimdos gyvenimas pilnavertis niekas tame nesikeicia.gyveni kaip gyvenai su ar be.
Maria1985 parašė:
o kaip kazin veliau gyvenimas be gimdos? ar reikia hormonus nuolat gerti? kaip gimdos pasalinimas kazin itakoja tolimesne moters sveikata? nes man irgi sake, kad yr…
Kodel jum yra rizika salinimui?as jau peies planuojant leliuka zinojau apie tai,man iskart po operacijos pasake kad su antru vaiku bus salinama gimda jeigu to prireiks niekas jos nesaugos ir as sutikau su tuo.
AtaneR6 parašė:
Man buvo trecias cezaris, del gimdos salinimo ir pasake pries operacija jog yra rizika jei prasidetu kraujavimas ir neitu jo sustabdyti, bet sako cia labai retai ta…
Na taip jie turi pranesti ir yspeti,aisku kita syky isgazdina bet visad reikia tiketis geriausio.
Rineja parašė:
Na merginukes kaip jusu echo ar kam ytare kad placenta yaugus y randa?ka daktarai ?
Sveikos. Buvau snd pas gine, tai placenta pakilo, sako lyg yra gerokai auksciau uz randa. Bet vistiek dave siuntima, 24 sav turesiu eiti i klinikas, del rizikingo nestumo. Sake, kai apziures klinikose, tai tada ir gine ir as busim ramios del to.. 🤗 bet dziaugiuosi, kad pakilo. Nezinau pas ka klinikose registruotis kas geriausiai dirba su rizikingais nestumais?
18 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai