jurgitel parašė:
o as noriu klausti,kaip Jusu zmona jauciasi (tiek moraliskai,tiek fiziskai),lyg ir pusmetis praejo po sio ivykio...
jis i sita klausyma neatsakis - nes jam neidomios tokios nesamones
jurgitel parašė:
o as noriu klausti,kaip Jusu zmona jauciasi (tiek moraliskai,tiek fiziskai),lyg ir pusmetis praejo po sio ivykio...
jis i sita klausyma neatsakis - nes jam neidomios tokios nesamones
Nerijus.S parašė:
Taip, mama ir po tiek metų vis dar atsimena, kaip jai komplikavo gimdymą ir kokį siaubą patyrė, kai rovė placentą anksčiau laiko.
Tai štai iš kur ta neapykanta gydytojams...ir jūs tą neapykantą perduosit savo vaikui.
Nerijus.S parašė:
Taip, mama ir po tiek metų vis dar atsimena, kaip jai komplikavo gimdymą ir kokį siaubą patyrė, kai rovė placentą anksčiau laiko.
Oho. Koks sutapimas
jaučiu ir močiutė gimdė patirdama akušerinį smurtą
Jau jopapa. Ilgai tylėjau, galvoju, ai, pasakiau savo nuomonę, dabar patylėsiu. Bet jau nebegaliu. Kokią jūs teisę turit bet kuriai mamai aiškint, kaip ji turi gimdyt. Mama savo vaikelį nešioja beveik 10 mėnesių, stengiasi, prisižiūri, pergyvena dėl vaikelio, pergyvena dėl gimdymo, galimų komplikacijų. Jos patiria hormonų audras, nuotaikų kaitas, nerimo priepuolius. Dažnai moteris pykina, kitos net į ligonines gulasi, nes taip prastai jaučiasi. Kai kurioms labai tinsta kojos ir dar visokie kiti dalykai. Jos turi daug ko atsisakyt. Ir tos mamos TURI teisę spręsti PAČIOS, ar jos nori Cezario, ar nori pačios gimdyt, ar nori epidūro, ar nori pačios maitint, ar nori mišinuką duot. ČIA YRA KIEKVIENOS MOTERS PASIRINKIMAS, o ne kažkokio vyro, kuris nei gimdo, nei gimdė, nei kada nors gyvenime gimdys. JŪS NETURIT TEISĖS aiškint, kad moteris, gimdžiusi su skatinamaisiais ir epidūru yra menkesnė už tą, kuri pagimdė natūraliai. Ne akmens amžius. Jei jūs nepasitikit šiuolaikine medicina, čia yra jūsų reikalas, bet žemint kito pasirinkimus ir viską vadint „akušeriniu smurtu“, dar kartą kartoju, JŪS NETURIT TEISĖS.
Kažkuri moteris rašė, kad jai gimdymas nestebuklas. Jūs iš karto viską pavadinot anekdotu. Jūs ką, Dievas, kuris atėjęs teisią žmoniją? Apsiraminkit.
Kurį laiką neskaičiau, bet žiūriu nedaug ką praleidau. Tik p.Nerijaus "progresą". Jau ne tik moteris įžeidinėja, bet dar ir teismais grąsina
Bandau įsivaizduoti civilinį ieškinį: "aš toks ir toks, pasivadinęs slapyvardžiu NerijuS, prašau civiline tvarka apginti mano garbę ir orumą, nes nuasmenintame forume mano slapyvardį įžeidė kiti slapyvardžiai...".
Nerijau, Nerijau, pasiskaityk ne tik BK straipsnius, bet ir CK, bet svarbiausiai jų taikymo praktikas. Kitaip tariant, tau trūksta elementarių teisinių žinių. Nebuvo nei vieno komentaro įžeidžiančio Nerijų Stasiulį, kaip asmenį. Po NerijusS, tetis3 ar dar bala žino kuriais slapyvardžiais gali slėptis tiek pats Nerijus Stasiulis, tiek mano kaimynas Ženia. Esmę pagavai?
4 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai