2017.05.11 21:06 (prieš 8 m.)
Prašau netrinti ir nekelti į skiltis "Pasipykim" ir kitas šio mano vyro komentaro, nes visiškai nieko blogo nėra parašyta! Ir kodėl užblokavot mano, o net ne mano vyro anketą, nors net nerašiau komentaro? Vien todėl, kad nepatiko, jog paspaudžiau vėliavėles dėl patyčių? Jūs prisidedat prie gydytojos, kuri mane apgaudinėjo, smurtavo prieš mane. Norite nutildyti mane ir kitas moteris, kad nekalbėtų apie patirtą smurtą! Būdama nėščia sekiau kūdikio raidą jūsų svetainėje, bet tikrai daugiau nebeseksiu.
Mano vyro reakcija į Ericos Jennings komentarą:
Gydytojas turi teisę atsisakyti teikti gydymą, jeigu, jo supratimu, jis yra kenksmingas. Bet atsisakydamas turi būtinai iškart nukreipti pas kitą gydytoją. Ligoninė siūlė nuskausminimo paslaugą, todėl buvo šiurkščiai pažeistos Erikos teisės, kai neleido jai pasirinkti nuskausminimo. Gydytoja turėjo pati pakviesti kitą gydytoją, jeigu tai neatitiko jos pažiūrų, arba tiesiog nuskausminti.
Jeigu gydytoja kategoriškai prieš nuskausminimą, turėjo tai aiškiai iš anksto deklaruoti, kad Erica galėtų pasirinkti. Tokia yra tvarka. Visos nuostatos turi būti aiškios iš anksto ir neprieštarauti įstatymui. Gimdymo metu moteriai neturėtų būti jokių netikėtumų.
Be to, gydytoja neturėjo jokios teisės šaukti, bartis, gėdinti, gąsdinti. Jeigu ant tokio žymaus žmogaus rėkia, jį žemina, tai ko tikėtis paprastoms moterims? Gal žinote, ar Erica kur nors kreipėsi?