Neskaičiau komentarų, perskaičiau tik rašliavą apie gimdymą. Pasakysiu tik tiek, tos konkrečios situacijos nežinau, bet netikiu, nu NETIKIU nors tu ką, kad gydytoja Mačiulaitienė galėjo sąmoningai kenkti. Lankiaus pas ją savo pirmojo nėštumo metu, ją rekomendavo net kelios draugės ir kad pasirinkau ją prižiūrėti mano nėštumui, nei karto nesigailėjau! Priešingai.. ir su kitais nėštumais eičiau tik pas ją. Rūpestinga, suprantanti, išsamiai viską paaiškinanti. Gimdžiau Krikščioniškuose gimdymo namuose, bet ne pas ją, nes pasak jos, tartis su konkrečiu gydytoju nėra protinga (vien dėl to galvoju, kad visiška nesąmonė, kad ji galėjo norėti kažkokio atsidėkojimo)... Kadangi mergaitę pernešiojau, lankiausi ir stacionare, susipažinau su kone visu kolektyvu. Pas visas jas būčiau gimdžius ramia dūšia. Mano gimdymas irgi buvo ne pagal planą, tiesa jo nebuvau surašius, tiesiog, galvoje turėjau, gydytojai buvau išdėsčius ir viskas buvo daroma, kad jis pavyktų. Išbandėm visas pozas, visas priemones ir.. galų gale viskas baigės cezariu, kurio po teisybei, alpinėdama po beprotiškai ilgo gimdymo pati ir prašiau (o mano mama prašė dar anksčiau, bet gydytojos tikėjo, kad gali dar pavykti natūraliai, taigi jos tikrai yra už natūralumą, jeigu tai yra įmanoma). Gimė sveika mergaitė. Po gimdymo negaliu apsakyti kokia dėkinga buvau visam personalui, nes jeigu ne tas cezaris, greičiausiai savo mergaitės neturėčiau... Kartais reikia ir proto balsą įjungti, o ne "prisiskaičiau apie natūralų gimdymą, prisisvajojau, tebūnie ir man taip"...
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus