Nerijusvisogero parašė:
Mano žmona išsiregistravo ir daugiau čia neatsakinės, nes ši svetainė palaiko ir skatina patyčias prieš smurtą patyrusias moteris ir jų šeimų narius. Ir teisingai p…
O dieve, jus dar iki siol cia???
Nerijusvisogero parašė:
Mano žmona išsiregistravo ir daugiau čia neatsakinės, nes ši svetainė palaiko ir skatina patyčias prieš smurtą patyrusias moteris ir jų šeimų narius. Ir teisingai p…
O dieve, jus dar iki siol cia???
Nerijusvisogero parašė:
Jau senai laikas buvo išeit arba išvis negrįžti,bet kol kas elgiatės kaip mažas vaikas, kuris niekaip paleist žaislo nenori, o jai netyčia paleidžia, vėl iš naujo eina ir ima. Beje, jus neturit jokios teisės, skleisti informacijos, tikros ar ne, apie gydytojus, kurie jūsų manymu sąmoningai norėjo "nužudyti" jūsų žmona ir t.t., kol neįvyko teismo posėdis, bet turbūt su to nesate susipažinęs, nes rėkiat daugiau nei reikia.
skirmantukas parašė:
Jau senai laikas buvo išeit arba išvis negrįžti,bet kol kas elgiatės kaip mažas vaikas, kuris niekaip paleist žaislo nenori, o jai netyčia paleidžia, vėl iš naujo e…
O man atrodo, kad jokio teismo nė nebus, čia kažkokios fantazijos, nes kai rimtai kažko paklausi - pasimeta. Ar jums, moterys, taip neatrodo?
Ir keista, kad nuo kovo dar nebuvo nė vieno posėdžio
Vykstant teismui ar ikiteisminiui procesui jokie duomenis susiję su byla neturėtų būti paviešinti, bet kažkaip žiūriu tas neaktualu, tad iš to seka, kad jokio nei teismo,, nei ikiteisminio proceso tiesiog nėra.. kitaip tariant čia kaip toje patarlėje, garsiai loja, bet nekanda :)) nes per didelį kasnį, matomai, apžioja
viksy0311 parašė:
O man atrodo, kad jokio teismo nė nebus, čia kažkokios fantazijos, nes kai rimtai kažko paklausi - pasimeta. Ar jums, moterys, taip neatrodo?Ir keista, kad nuo …
Žinokit, man tokia mintis jau senai buvo ar išvis kreiptasi buvo, bet sakė kreipėsi, tai įdomu kaip kas čia. Aplamai visa istorija keista, žmona atsisakė pasirašyti, kad natūraliai pagimdytu, o po to kaltina gydytojus.
skirmantukas parašė:
Žinokit, man tokia mintis jau senai buvo ar išvis kreiptasi buvo, bet sakė kreipėsi, tai įdomu kaip kas čia. Aplamai visa istorija keista, žmona atsisakė pasirašyti…
Man tai vis dar nepraeina tas jausmas kad siekia pasipelnyt .
Anemun parašė:
Man tai vis dar nepraeina tas jausmas kad siekia pasipelnyt .
Čia jau faktas, manau, kad nori pasipelnyti. Kitaip manau labai greit būtų per visur skambėjo ta istorija. O čia po pusės metų, pagalvojo, kad pinigų neužtenka, reikia viską prisiminti, dokumentus atsiversti ir greitu žingsnių į teismą.
viksy0311 parašė:
O man atrodo, kad jokio teismo nė nebus, čia kažkokios fantazijos, nes kai rimtai kažko paklausi - pasimeta. Ar jums, moterys, taip neatrodo?Ir keista, kad nuo …
Tai kad pasak jo visi ji paveda net advokatai .Cia tikrai nerimta .
15 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai