Anemun parašė:
Panasu kad taip :hmmm:Savo zmonos vardu pasivadinias/Nes netiiu kad ji cia raso.
Su asmenavimu mokykloje jam turbūt sunkiai sekėsi - pamiršo kokia asmenuotė turėtų būti, jei ne jis, o jo žmona rašytų
Anemun parašė:
Panasu kad taip :hmmm:Savo zmonos vardu pasivadinias/Nes netiiu kad ji cia raso.
Su asmenavimu mokykloje jam turbūt sunkiai sekėsi - pamiršo kokia asmenuotė turėtų būti, jei ne jis, o jo žmona rašytų
LaMona parašė:
Man irgi tas užkliuvo, pirmas sakinys dar normaliai, o toliau apie save trečiu asmeniu pila
imaginary parašė:
Man irgi tas užkliuvo, pirmas sakinys dar normaliai, o toliau apie save trečiu asmeniu pila![]()
Man ir sitas uzkliuvo kaip tik pradejau skaityt.
... geras. Truputi paskaiciau sita tema nyo ko prasidejo... galiu pasakyt , cia va puikus pavyzdys kai vyras yra BOBA. Kur moteris turi but vyriska salia tikio ir nesiskust ,kad skauda, kad kraujuoja, kad dar plyso , kad bloga. Nes is tos panikos sitas bobincius va tokius pulus ir sukele. Tokiam negalima zmoguj nei i gimdymo namus , nei apskritai i kokia ligonine ar viesa istaiga.
Apie gyvenime tokioj seimoj tai cia isvis nesneku. Jeigu ir namie vaiksto uz galvos susiemes ir kaukia ,kaip vilkas , kad visi aplink blogi , kad visi aplink tycia kenkia tai cia gi "batai". Tiek tai moteriai tiek tam vaikuj.
Kad su sita istorija jie nori isidet i kisene as net neabejoju. Tik truputi smegenyciu per mazai "aferom" sukt
As mokykloj kai dirbau, buvo viena seima kur -VALSTYBE VAGIAI LATRAI IR T.T-. Tai tas 3 klases mokinukas po mustyniu buvo atvestas pas mane ir klausiu kokios problemos nuo ko viskas prasidejo, tai tas spokiukas kur dar normaliai isdestyt minciu nesugeba sako- cia valstybe kalta , vagia is tevu mano as piktas del to ir musuosi.
Tai jeigu sitie personos nebaigs savo erezijom visur dalintis lauks tas pats likimas.
Kartais pats didziausias nesutarimas su aplinka esam mes patys.
Viletux parašė:
Tai ivyko jau teismas, autoriau? Saket liepos menesi, tai idomu gal jau yra kazkokie realus rezultatai?
Sake jau daugiau nerasys I sita foruma
.
Anemun parašė:
Sake jau daugiau nerasys I sita foruma.
Aha sakė sekti jo tą skaitalą ir ten bus visos naujienos
1 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai