S.P.P. parašė:
Būtų gerai paminėti MiestąNes tų augalų daug kas turi
Neturiu vilties kad atsiras vietinių, aš iš Šilutės
už siuntimą per autobusų siuntas susimokėsiu, ne problema. Problema yra gauti augalų, be jų negaliu paleisti akvariumo.
S.P.P. parašė:
Būtų gerai paminėti MiestąNes tų augalų daug kas turi
Neturiu vilties kad atsiras vietinių, aš iš Šilutės
už siuntimą per autobusų siuntas susimokėsiu, ne problema. Problema yra gauti augalų, be jų negaliu paleisti akvariumo.
limitas parašė:
Neturiu vilties kad atsiras vietinių, aš iš Šilutėsuž siuntimą per autobusų siuntas susimokėsiu, ne problema. Problema yra gauti augalų, be jų negaliu paleisti …
Problemų nėra, yra daug žmonių kurie parduoda augalus ir tikrai siunčia autobusų siuntomis. Kainos nebūna labai didelės (padaro rinkinukus).
limitas parašė:
Sveikos, šiandien nusipirkau akvariumą, ieškau greitai augančių ir nelepių augalų pradžiaiGal kuri turit kuo pasidalinti? cryptocorine, echinodorusai, ragalapis…
Aš irgi ieškau augaliukų Vilniuje, gal kas dovanoja, ar simboliškai už šokoladą atiduotų. Norėčiau gaideliui augaliukų į 14l akvuką 💗
Little_star parašė:
Aš irgi ieškau augaliukų Vilniuje, gal kas dovanoja, ar simboliškai už šokoladą atiduotų. Norėčiau gaideliui augaliukų į 14l akvuką 💗
Fb pasižiūrėkit Vilniuje laaabai daug kas atiduoda ar simboliškai prašo
Little_star parašė:
limitas parašė:
Gal galite parašyti grupės pavadinimą? Rašiau į "Akvariumai už ačiū" bet niekas neatsiliepė
ačiū
Little_star parašė:
Gal galite parašyti grupės pavadinimą? Rašiau į "Akvariumai už ačiū" bet niekas neatsiliepėačiū
Yra ne viena, tai nepasakysiu kurioj tiksliai mačiau. Akvariumai ir žuvytės, akvariumai ir viskas apie juos, akvariumo augalai. Tikrai dažnai matau postus ir niekas siųsti nenori tai niekaip sau negaunu
limitas parašė:
Yra ne viena, tai nepasakysiu kurioj tiksliai mačiau. Akvariumai ir žuvytės, akvariumai ir viskas apie juos, akvariumo augalai. Tikrai dažnai matau postus ir niekas…
Siunčia tikrai, bet už ačiū tikrai nieks nesivargins. Reikia pagalvoti, kad į augalų auginimą taip pat įdedamas darbas. Bet tikrai yra kas už simbolinę kainą rinkinuką sudarys. Aš visus augalus pirkau
Ir tikrai ne už vieną dešimtį eurų, o va pati - atiduodu;D Būna žmonės atveža vaikams pvz kinder kiaušinių. Bet tik tiek
Little_star parašė:
Norėjau paklaust dėl filtro gal kažkas paaiškins. Pas mus 14l akvukas, nupirkom filtrą mažiausią kokį pasiūlė pagal litražą. Ant pakelio parašyta 300l/h, bet radau …
Reiškia, kad prafiltruoja tiek litrų per vieną valandą. Per mažas nėra gerai, nes neišfiltruos vandens, užsiterš akvariumas. Nors aš irgi tame naujokė, bet tiek spėjau sužinoti. O su savo klausimais buvau užsirovusi ant laaabai arogantiško, pasipūtusio ir pikto žmogaus 🙈 mano akvariumas nedidelis irgi 56l, tai filtras 500l/h
17 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai