San-drute parašė:
Sweikute Vienkartinė pašalpa gimus vaikui (Sure Start Maternity Grant). mano wyras nuejo i job centra pasake kad laukiuosi ir dawe jam forma![]()
labai aciu uz pagalba reikes eiti y job centra prasyti :))
San-drute parašė:
Sweikute Vienkartinė pašalpa gimus vaikui (Sure Start Maternity Grant). mano wyras nuejo i job centra pasake kad laukiuosi ir dawe jam forma![]()
laimingi. parašė:
Ivonacka parašė:
Leja vyrui nepatinka, Samanta turim draugu rate, tai nesikartosime. kamila pas mus nuo mano pirmojo nestumo, taip ir liko iki siol.jei nieko nesurasime, tai greiciausiai ir liks Kamila. ;)
O man labai buvo istriges vardas Leila, is Manto dainos
bet vyrui irgi nepatiko, bet vis tiek buciau ikalbejusi, jei butu buvusi mergaite
Labas, mamules :))) seniai cia besireiskiau...Laiko vis ner. Kuo vaikas didyn, tuo laiko- mazyn... Skaiciau, jog diskutavot apie vienkartine pasalpa. Norejau paklausti, ar visiems ji priklauso. man nepriklause, nes antras vaikas seimoj, Toki atsakyma gavau. bet mano pazistama neseniai pasigimde leliuka, issiunte prasyma del vienkartines pasalpos, tai ji gavo atsakyma, kad jiems pasalpa nepriklauso, nes tevai turi tureti neigaluma. As jai sakiau, kad cia nesamone, tegul vel bando. bet ji nuleido rankas...
Saulew. parašė:
Labas, mamules :))) seniai cia besireiskiau...Laiko vis ner. Kuo vaikas didyn, tuo laiko- mazyn... Skaiciau, jog diskutavot apie vienkartine pasalpa. Norejau paklausti, ar visiems ji priklauso. man nepriklause, nes antras vaikas seimoj, Toki atsakyma gavau. bet mano pazistama neseniai pasigimde leliuka, issiunte prasyma del vienkartines pasalpos, tai ji gavo atsakyma, kad jiems pasalpa nepriklauso, nes tevai turi tureti neigaluma. As jai sakiau, kad cia nesamone, tegul vel bando. bet ji nuleido rankas...
mums irgi rase jog nepriklauso nes neturim jokiu neigalumu, be to mes negavom pasalpu 3men begyje. tai bet kokiu atveju negautume. o kitam forume mamyte pagimdzius antra leliuka rase jog gavo pasalpa ta. tai irgi klausimas kaip jie ten pagal ja ja duoda....
Isivedus i google "sure start maternity grant" galima susirast visa info kam si pasalpa mokama ir forma atsiprintint
Ivonacka parašė:
mums irgi rase jog nepriklauso nes neturim jokiu neigalumu, be to mes negavom pasalpu 3men begyje. tai bet kokiu atveju negautume. o kitam forume mamyte pagimdzius antra leliuka rase jog gavo pasalpa ta. tai irgi klausimas kaip jie ten pagal ja ja duoda....
Jei turite vaiku imi 16 metu vienkartine nepriklauso,gal tos mamytes vaikas vyresnis negu 16 metu.
Sonalija parašė:
Sveikos mamytes. Noriu prisijungti prie jusu grupes, mano varadas Sonata. Auginu dukryte, kuriai greit bus menesiukas. Tikiuosi maloniai pabendrausime![]()
![]()
sveika prisijungus
is kokio miesto busi?
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai