Morkyte25 parašė:
AS ir prie jusu mamytes prisijungsiuGyvenu Kings Lynn Norfolk county
![]()
Sveika prisijungusi !!!
Morkyte25 parašė:
![]()
Sveika prisijungusi !!!
Morkyte25 parašė:
![]()
Labas, tu netoli gyveni. Aš iš Wisbech.
Vilcikute-mazute parašė:
Ka seima maitinote siandiena? as silkes su bulvytem, buvau tingine kad greiciau![]()
![]()
as tai barsciuku sriubyte viriau,sweet&sour vistiena su ryziais ir dar sugebejau pyrageli uzmiksuoti
uztai dabar sedziu sau rami kaip belgas ir nieko neveikiu
Morkyte25 parašė:
![]()
Sveika prisijungus
Gintaryte parašė:
as tai barsciuku sriubyte viriau,sweet&sour vistiena su ryziais ir dar sugebejau pyrageli uzmiksuoti![]()
![]()
uztai dabar sedziu sau rami kaip belgas ir nieko neveikiu
![]()
Ir pas mane burokėlių sriuba su baravykais. Ir dariau tokią makalošę iš daržovių ir mėsos.
kristin84 parašė:
Smagu cia yra, zalia, oras grynas bet jei ka nori nuveikti daugiau tai turi vaziuot toliau nes mazai veiklos monaghane. Daug lietuviu kas paskutiniu metu erzina nes vieni kitus tik aploja daugiau nieko nemoka...![]()
nu as tiksliau ballybay miestelyje gyvenau. tiesiog buvau pas drauga (dabar jau vyras).nu pries5- 4 metus dar nebuvau super daug
Vilcikute-mazute parašė:
nu as tiksliau ballybay miestelyje gyvenau. tiesiog buvau pas drauga (dabar jau vyras).nu pries 4 metus dar nebuvau super daug
O matai kaip
o as ten dirbau fabrike 5,9 metus. Jau atsiskaiciau spalio pradzioje nes tvarkausi popierius isvaziavimui
koks mazas pasaulis
Vilcikute-mazute parašė:
nu as tiksliau ballybay miestelyje gyvenau. tiesiog buvau pas drauga (dabar jau vyras).nu pries5- 4 metus dar nebuvau super daug
o kur anglijoje gyveni?
kristin84 parašė:
O matai kaipo as ten dirbau fabrike 5,9 metus. Jau atsiskaiciau spalio pradzioje nes tvarkausi popierius isvaziavimui
koks mazas pasaulis
![]()
gal Silvercrest Foods ? ten manasis dirbo tuom metu
15 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai