Ainuse parašė:
O tie mazgiukai dings kada, man ju jau nebeskauda ir nebeuzkieteje viduriai, bet jie dar vis like man, tad sakau, gal atsistatys, bet tik po gimdymo.. ?
Po gimdymo tik pabloges, kaip man, laukiu kol atsistatys ir gydaus
Ainuse parašė:
O tie mazgiukai dings kada, man ju jau nebeskauda ir nebeuzkieteje viduriai, bet jie dar vis like man, tad sakau, gal atsistatys, bet tik po gimdymo.. ?
Po gimdymo tik pabloges, kaip man, laukiu kol atsistatys ir gydaus
enorabuena parašė:
kaip jums sekinejasi?kaip nakteles?kiek sveriat?![]()
4savaiciu kai buvom tai 6kg svere, dabar dar nesverem, bet jau 7kg kokius tai tikrai svers
nakti dazniausiai net neatsikelia, kaip jus? koks svoris jusu? pieno pakankamai?

loraley parašė:
Po gimdymo tik pabloges, kaip man, laukiu kol atsistatys ir gydaus![]()
baik gazdinti mane..
as manau, kad vistiek po tam tikro laiko viskas atsitaisys..
Ainuse parašė:
baik gazdinti mane..![]()
as manau, kad vistiek po tam tikro laiko viskas atsitaisys..
negazdinu, tik nuteikiu viskam ;( as irgi galvoju kad atsistatys, bet ;( butinai gydyk, nelauk kol atsistatys
ziina parašė:
4savaiciu kai buvom tai 6kg svere, dabar dar nesverem, bet jau 7kg kokius tai tikrai sversnakti dazniausiai net neatsikelia, kaip jus? koks svoris jusu? pieno pakankamai?
![]()
kokia didele ;) rankos nukristu nesiojant, nes maniskis dabar virs 5 kg, o jau rankas skauda ;(. 1 men sverem 5kg, snd hw turetu pasverti ;) bus kokia 5.5kg manaub ;)
loraley parašė:
negazdinu, tik nuteikiu viskam ;( as irgi galvoju kad atsistatys, bet ;( butinai gydyk, nelauk kol atsistatys![]()
Na as db nieko nedarau, nes man nei skauda, nei ka, tik su vazelinu patepineju, as net nezinau, kaip midwife paaiskinti viska reiktu angliskai.. :)))
loraley parašė:
kokia didele ;) rankos nukristu nesiojant, nes maniskis dabar virs 5 kg, o jau rankas skauda ;(. 1 men sverem 5kg, snd hw turetu pasverti ;) bus kokia 5.5kg manaub ;)
uzsisportuosiu, raumenu uzsiauginsiu ant ranku
nes pastoviai ant ranku, tai labai skauda ir rankas ir nugara prie menciu..
ziurekit mamos, man lapkricio 8d skiepai mazylei paskirti, bet lapkricio 13d y lietuva visam isvaziuojam, tai nezinau daryti cia skiepus ar lietuvoj jau? nes cia ju labai daug, o LT tik 3, ir tik 1 ar 2 atitinka.. nezinau ka daryt
ziina parašė:
uzsisportuosiu, raumenu uzsiauginsiu ant rankunes pastoviai ant ranku, tai labai skauda ir rankas ir nugara prie menciu..
![]()
ziurekit mamos, man lapkricio 8d skiepai mazylei paskirti, bet lapkricio 13d y lietuva visam isvaziuojam, tai nezinau daryti cia skiepus ar lietuvoj jau? nes cia ju labai daug, o LT tik 3, ir tik 1 ar 2 atitinka.. nezinau ka daryt
![]()
man ta pati situacija, mum skiepai lapkricio 5. o isskrendam 14, tai as tai skiepisiu cia ;)
Monikaaaa parašė:
man ta pati situacija, mum skiepai lapkricio 5. o isskrendam 14, tai as tai skiepisiu cia ;)
na jus cia ruosiates gryzti, o mes ne, tai nezinau ar skiepyti ta vaika nereikalingais skiepais..
20 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai