Amajaa parašė:
Pamperso nereikėjo. Tik kojinyčių ir kepurytės paprašė.
Gali būt
tiesiog sakė, kad kojinytės ir pampersas
Apie kepurytę pamiršo paminėti, vadinasi
Antakalnio g. 57, VilniusAmajaa parašė:
Pamperso nereikėjo. Tik kojinyčių ir kepurytės paprašė.
Gali būt
tiesiog sakė, kad kojinytės ir pampersas
GyvenantiPuikiai parašė:
Gali būttiesiog sakė, kad kojinytės ir pampersas
![]()
Mes viską turėjom, siūlėm ir pampersą, bet sakė nereikia🙂
Po beveik 5 parų Antakalnio gimdymo namuose, galiu pasakyti, kad visas personalas (nuo valytojų, virėjų iki akušerių ir gydytojų) nuostabus. Labai daug personalo keitėsi, tai nei vieno rūškano veido, visi labai draugiški ir paslaugūs. Tikrai nuoširdžiai rekomenduoju, nes po kai kurių komentarų man jau buvo neramu pasidarę🙂
Norėčiau ir aš pasidalinti savo patirtimi. Pirmą vaiką gimdžiau VGN 2019 metais. Viskas praėjo gerai, personalu likau patenkinta ir atrodo gimdymo metu jau nesitikėčiau nieko geriau. Kolll... šių metų birželio 10 dieną neatvykau gimdyti į Antakalnio gimdymo namus. Tokio rūpestingumo, dėmesio ir paslaugumo net iš arti nesitikėjau. Personalas nuostabus! Akušerė su manimi elgėsi ir bendravo gražiau negu mama. Pastovus raminimas ir padrąsinimas suteikė galimybę jaustis saugiai ir užtikrintai. Neprisimenu tiksliai vardo, bet berods ten buvo akušerė Monika (gimdžiau 2-ajame skyriuje). Tiek gydytoja, tiek akušerė, tiek sanitarė, tiek mergaitė priimamajame - visi iki vieno buvo nuostabūs. Net kai skausmas tapo nepakeliamu ir jau jaučiausi nelabai adekvati - jos iki pat paskutinės sekundės man įkvėpė tikėjimo, kad aš galiu viską! Jaučiausi taip lyg gimdyčiau geriausioje pasaulio klinikoje. Skaičiau, kad daugelio žmonių atsiliepimai skirtingi. Tačiau aš esu laiminga, kad pasirinkau šiuos gimdymo namus. Savo gimdymą visuomet prisiminsiu su šypseną! Jei personalas skaitys šį komentarą - DIDELIS JUMS AČIŪ! Jūsų darbas yra neįkainojamas!
Personalas po gimdymo taip pat buvo puikus. Pasirinkome privačią palatą ir viskuo likome patenkinti.
Kiek teko girdeti
manopaslaptis parašė:
Norėčiau ir aš pasidalinti savo patirtimi. Pirmą vaiką gimdžiau VGN 2019 metais. Viskas praėjo gerai, personalu likau patenkinta ir atrodo gimdymo metu jau nesitikė…
Kiek teko girdeti 2 personalas zymiai stipresnis
Godsblessed parašė:
Kiek teko girdeti
O kaip suprasti antras personalas? AGN yra kažkaip du gimdymo skyriai ir galima pasirinkt į kurį nori, ar kaip?
Pirmą gimdžiau VGN, dabar svarstau gal Antakalnyje gimdyti... 🤔
Mane labai veikia pirmo gimdymo patirtis, ji buvo gera, bet tai augina lukescius antram gimdymui. Gal toks baltas lapas, nežinojimas, nesitikejimas kitoje vietoje gimdant pasiteisintų
manopaslaptis parašė:
Norėčiau ir aš pasidalinti savo patirtimi. Pirmą vaiką gimdžiau VGN 2019 metais. Viskas praėjo gerai, personalu likau patenkinta ir atrodo gimdymo metu jau nesitikė…
kokia Jus saunuole, kad nepasivarginat prisesti ir padekoti, issamiai papasakoti/pasidziaugti. Aciu uz tai.
Godsblessed parašė:
Kiek teko girdeti
Draugė gimdė pirmame skyriuje pas gydytoją Mindaugą ir taip pat liko labai patenkinta. Gimdymo dieną važiavau ten taip pat su mintimi, kad pasirinksiu pirmąjį skyrių, bet kažkaip priimamajame pasiūlė antrą (nes tuo momentu niekas negimdė ten) ir aš sutikau. Na ir nesuklydau
Personalas padarė viską, kad mano pirmasis pasimatymas su sūnumi būtų ypatingas
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai