emmaaa parašė:
Mano vyras is arbatinuko virinta vandenuka i puodeli ipila ir ten sildo pienuka, isradingi kartais tie vyrai![]()
Tai as taipat pasildau?? Tik kartais jei greit reikia,tik tada kitaip?
emmaaa parašė:
Mano vyras is arbatinuko virinta vandenuka i puodeli ipila ir ten sildo pienuka, isradingi kartais tie vyrai![]()
Tai as taipat pasildau?? Tik kartais jei greit reikia,tik tada kitaip?
Lūšiukė parašė:
Gal.ir geras
emmaaa parašė:
Geras daiktasreikes isigyti, lb patogus turetu buti
![]()
Kaip paprastas sildytuvas, tik tiek kad eina IR masinoj pajungt.
onelife parašė:
as tommee tippee turiu sildytuva, pieno per 7 men niekad nereikejo sildyttai ir stovi
Neisizeiskit , bet cia snekat koks blogis mikrobanges
, bet tie pieno elektriniai sildytuvai gi irgi bangas skleidzia
BigIdea parašė:
Neisizeiskit , bet cia snekat koks blogis mikrobanges, bet tie pieno elektriniai sildytuvai gi irgi bangas skleidzia
![]()
Bet tai ne kaip mikrobange sildo, o kaip pasildyti siulot masinoj pienuka?
Lūšiukė parašė:
Bet tai ne kaip mikrobange sildo, o kaip pasildyti siulot masinoj pienuka?
As tarkim turiu termosa ir butelukus, i buteluka ipilu vandens ir idedu i tuos laikiklius buteluku kur laiko siluma ir man gerai buna tinkamas poto gerti misinuka
Evuttė parašė:
As tarkim turiu termosa ir butelukus, i buteluka ipilu vandens ir idedu i tuos laikiklius buteluku kur laiko siluma ir man gerai buna tinkamas poto gerti misinuka :…
Maniske mp geria, misinio nera net ragavus. Pirkau tik del keliones, bet lb retais atvejajs vyras namie gales pasildyti.
Neužsiciklinkit ant tų bangų. Kiekvienas kūnas jas skleidžia. Kiekvienas iš mūsų. Esmė - KOKIAS bangas. Sorry, bet akis rėžia kai prie bangų prikabiaujat, kad va, tas ar anas skleidžia, tai negerai. Tiesiog pačios taip galvodamos klystat iš esmės. Bet koks įrenginys jas skleis, bet tai nereiškia kad visi ir pavojingi.
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai