Milija1 parašė:
Sveikos mamytes kur galima rati pirkti aptamil 1 misinuko? 🤔
Nesu čia macius aptamil. Galit pabandyti kita. Nes jeigu paziuresit į sudėtį tai aptamil daugiausiai E iš visų mišiniu 🤭
Milija1 parašė:
Sveikos mamytes kur galima rati pirkti aptamil 1 misinuko? 🤔
Nesu čia macius aptamil. Galit pabandyti kita. Nes jeigu paziuresit į sudėtį tai aptamil daugiausiai E iš visų mišiniu 🤭
Labukas
taigi nusprendžiau siekt savo svajones. norėjau paklausti tų kurios čia laike vairuotojo teises, ar žino kokia informacija apie tai? Dalykas toks labai noriu pradėti laikytis čia vairuotojo teises, nes nu be teisių tai kaip be rankų... Taigi nuo ko pradėti?
Laikyti noriu anglų kalba..
*Kokiu dokumentu reikia pradėti laikyti čia teises?
*kaip viskas vyksta su teorija, ar reikia registruotis iš anksto? Ar reikia laikyti pamokas ar galima eksternu?
*kur galima viskam užsiregistruoti?
*ar labai sunkiau čia negu Lietuvoje?
Dėkui už bet kokią info
Daisy11 parašė:
Labukastaigi nusprendžiau siekt savo svajones. norėjau paklausti tų kurios čia laike vairuotojo teises, ar žino kokia informacija apie tai? Dalykas toks labai …
Pirmiausiai siulycisu užsirašyti į mokyklą. Aišku galima ir savarankiškai bet per mokykla paprasčiau. Tada. Tada reikia praeiti intriduktions kursus kad galetot mokintis vairuoti. Pasitikrinti akis ir išsiuntus i transporstylerse gauti leidimą laikytis teisę,tiksliau vairuoti. Tada eina kiti kursai apie alkoholį ir narkotikus. Vėliau jau išmokus vairuoti slidžios dangos kursai. Paminesiu kad visi tie kursai žiauriai brangus. Paskui jau po šitų kursų galit rašytus laikyti teorija. Kitur galima vieni metu bet pas mus pirmą teorija. Išlaikius ši egzaminą turite 2 mėn išlaikyti kita. Nepavykus viskas iš naujo. 😉gan sunku man jau bent buvo, aš laikiausi švedų kalba. Per egzaminą duoti 72 klausimai.bet kai nori viskas įmanoma. Sėkmės 😉
Merginos, kokia jūsų patirtis Malmėje ar tiesiog Skåne regione su darbais? Man kol kas panašu, kad nėra čia beveik darbų, net ir mokant švedų k., nebent IT srityje. Turėjau pasiūlymą Stokholme, bet mums buvo netinkamas laikas viską mesti ir kraustytis... bet čia aš beveik jau prarandu viltį susirasti darbą 🤔
vėtrungė7 parašė:
Merginos, kokia jūsų patirtis Malmėje ar tiesiog Skåne regione su darbais? Man kol kas panašu, kad nėra čia beveik darbų, net ir mokant švedų k., nebent IT srityje.…
Pamėginkit į Öland sala persikeaustyt - greit pakeisit nuomonę. 😂
Mantas1 parašė:
Labas vakaras,
Gal jus geriau suprantat
Jeigu matavo gimdos dugna (pilva su metru), tai mazdaug savaites lygu cm. Man visad rode linija, nes jod suveda cm ir kompe per ekrana parodo, kur tavo linija. Jei ribose tai viskas ok!
As pasiklauciau barnmorska, ne tevu darzelio skaitmenim, jei sake, kaad viskas normose.
dovile1102 parašė:
Sveikos mamytes, reik jusu patarimo 😊 kur ir koki krema ae tepaliuka nusipirkti nuo issutimu? Atvykom i svecius ir atsitiko tokia beda 🤦♀️
Bepantenu
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai