alawrute parašė:
Aš tik kauno klinikose.kadangi gimdymas buvo sunkus ir ilgas tai tik ten.kadanors antra![]()
Kodėl kada nors?
alawrute parašė:
Aš tik kauno klinikose.kadangi gimdymas buvo sunkus ir ilgas tai tik ten.kadanors antra![]()
Kodėl kada nors?
Ad Elė parašė:
Kodėl kada nors?![]()
Nu kažkaip gal dar psichologiškai nepasiruosus antram.toks dvejopas jausmas.noriu jau bet dar truputį bijau gimdymo
rasyteee95 parašė:
Sveikos, as taip pat gimdziau Kauno klinikose ir antra jai reikes ten gimdysiu.. labai patiko prieziura tik kad pati padariau klaida sutikusi kad apziuretu praktika…
Jo aš ir ta klaida padariau sutikdama kad tie rezidentai galėtų ir lankyt.tai ėjo sniurais.
Chiobrelis parašė:
As irgi uz kmuk. Su niekuo nesitarisu, puikus personalas. Gal tik jau pogimdyvinese palatose noretusi svelnesnio personalo.
Nu aš ir pastebėjau kad kai kurios tai tokios piktokos buvo
alawrute parašė:
Nu aš ir pastebėjau kad kai kurios tai tokios piktokos buvo![]()
Pas mane tai viena tokia buvo kur kas 10 min keiciasi nuotaika. Nesuprasi. Cia atrina geros nuotaikos cia blogos, paskuo vel geros.... ir sesele viena mymra buvo :-D bet uztai susipazinaunsu asta, nereali leliuku gydytoja
alawrute parašė:
Nu kažkaip gal dar psichologiškai nepasiruosus antram.toks dvejopas jausmas.noriu jau bet dar truputį bijau gimdymo![]()
Aš irgi bijau gimdymo, bet sakiau, kad kitą kartą norėsiu, kad nieko nejausčiau
nežinau kiek kainuos, bet tebūnie...
Sveikos, kitą savaitę žadu būti Dr, kviečiu pasidairyti, gal ką rasite - atvešiu, siuntimas nekainuos
www.musumazyliai.lt/narys/62093-cannabia Rašykite per mažylius arba čia į asm.žinutę
11 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai