ColiukeM parašė:
Buvau pas Krūminį. Pagarba jam... taip pat mano anytą operavo. Rekomenduoju. Tik va su nevaisingumu jis nelabai. Bet mes ir pačios žinom, svarbiausia suvaldyti ligą…
Ko neromenduotumet? Kodel?
ColiukeM parašė:
Buvau pas Krūminį. Pagarba jam... taip pat mano anytą operavo. Rekomenduoju. Tik va su nevaisingumu jis nelabai. Bet mes ir pačios žinom, svarbiausia suvaldyti ligą…
Ko neromenduotumet? Kodel?
Nū va buvau 14 d. Pas savo gydytoja kuri operavo mane ir padėjo pastoti, buvo sakius kad kai nutrauksiu maitinimą pasirodyti
tai sakė kad kiaušides ir gimda labai graži
ir apspaude ir persviete ir iš vidaus apciupinejo,siūlė nebent kontraceptikus,bet ir tai kai pasakiau kad viskas nuo jų nutraukimo prasidėjo tai ir tu nebesiule, mirenos nelabai rekomendavo, apie vissanete buvo nekokios nuomonės sakė labai baisus šalutiniai
liepė sekti kada man skauda rasytis kada suaktyvėja, kada kokia kiauside ir panašiai,jai toliau taip skaudės susitinkam su ja birželį jai kas liepa darytų diagnostinė laparaskopija gal sako yra saugu atidalintu,bet šiaip tikisi kad nieko.nereiks ir tipo kad susitiksim kai.antro norėsiu
ColiukeM parašė:
As uzsiregistravau pas Maleckiene, tai ziuresiu kaip ten kas, galesiu papasakoti po vizito
Morkele parašė:
As uzsiregistravau pas Maleckiene, tai ziuresiu kaip ten kas, galesiu papasakoti po vizito![]()
Būtinai
kotusiukas parašė:
Sveikos panelės. Kaip manot kiek šansų su virna kiaušide pastot? Kairėj kiaušidej man plinta endometriozė. Burbulas 5mm, nebera beveik sveiko audinio. O va dešinė l…
Pastot sansai nrm tik mazesni nei su abiejom
mano kolege su viena pastojo ir jau supuoja
ColiukeM parašė:
Aš abėjose su cistom pastojau, bet deje nesėkmningai... bet viskas įmanomakol cista nepavojingo dydžio tikrai kuo ilgiau reikia bandyti.
Viliuos jun viskas bus gerai?
kotusiukas parašė:
Sveikos panelės. Kaip manot kiek šansų su virna kiaušide pastot? Kairėj kiaušidej man plinta endometriozė. Burbulas 5mm, nebera beveik sveiko audinio. O va dešinė l…
Man gine sake, kad pas daugeli moteru gerokai aktyvesne yra desine kiauside, ten dazniau auga foliai ir vyksta ovuliacija. Sake turejo atveji, kai vienai moteriai 6 ciklus is eiles stimuliavo ir visais atvejais foliai augo tik desineje kiausideje. O rasot burbulas 5mm, tai turit omenyje cista 5 cm? Nes 5 mm tai cia labai maza. O kad nebera beveik sveiko audinio tai laparoskopijos metu nustate? Ar bande patvarkyti operacijos metu?
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai