virsukalne parašė:
Turiu endo, darytos 2 lp, dare abr (10 sav nustojo vystytis, 12 sav abr), po jos 3 men jokio planavimo, bet kt nereikejo (tiesiog saugotis be hormonu). db vel planu…
Ačiū 🌸
virsukalne parašė:
Turiu endo, darytos 2 lp, dare abr (10 sav nustojo vystytis, 12 sav abr), po jos 3 men jokio planavimo, bet kt nereikejo (tiesiog saugotis be hormonu). db vel planu…
Ačiū 🌸
Merginukeee parašė:
Laba diena, gal kas geret visannette? Ar kraujavot normaliai kaip per mm ji gerdamos? Jau man neramu.![]()
Labas , as is vis nesirgau jas gerdama
onnellisuus parašė:
Labas , as is vis nesirgau jas gerdama![]()
As isgeriau apie 19 tableciu jau ir kraujuoju... is pradziu tepe, po to normaliai kaip per mm, su kresuliais baisiais. Gal reikes ginei pasiskambint. As po lp dvi savaites kokios pradejau gert
Merginukeee parašė:
As isgeriau apie 19 tableciu jau ir kraujuoju... is pradziu tepe, po to normaliai kaip per mm, su kresuliais baisiais. Gal reikes ginei pasiskambint. As po lp dvi s…
As kiek pamenu informaciniam lapeli parasyta, kad gali buti menesines
Tuolab jums po lp normalu manau.
Man taip buvo po lp leido gydytojas zolodex ir jame parasyta, kad neturi sirgti nes sukelia menopauze. Ir as susirgau ... rasiau gyd nes buvau uzsieni. Paskambino, sake nepanikuoti, as po lp tai normalu
onnellisuus parašė:
As kiek pamenu informaciniam lapeli parasyta, kad gali buti menesines![]()
Tuolab jums po lp normalu manau.
Nu tada dar nepanikuoju...
siaip sake, kad GALI dingt menesines. Galvoju gal ne taip supratau. Gal po LP dar juda kiausides.
Merginukeee parašė:
Laba diena, gal kas geret visannette? Ar kraujavot normaliai kaip per mm ji gerdamos? Jau man neramu.![]()
Aš gėriau ir visus 4mėnesius tepė, ir sirgau, bet lengvai taip , galėjau pasidžiaugti tik 2savaites be paketo 😁 sake normalu, nepanikuoti
lauramiler parašė:
Aš gėriau ir visus 4mėnesius tepė, ir sirgau, bet lengvai taip , galėjau pasidžiaugti tik 2savaites be paketo 😁 sake normalu, nepanikuoti
Bet as sergu normaliai, jau kokia 7 diena, neatrodo, kad tuoj baigtusi... siaubas kazkoks. Vitaminu kokiu reikia nusipirkt, kad nenuslobciau
kaip gyvent normalu gyvenima, jei sergi visa laika, pilvo apacia skauda... tikiuosi pasibaigs greit.
Merginukeee parašė:
Bet as sergu normaliai, jau kokia 7 diena, neatrodo, kad tuoj baigtusi... siaubas kazkoks. Vitaminu kokiu reikia nusipirkt, kad nenuslobciaukaip gyvent normalu …
tie vaistai labai išbalansuoja , man tik gerai neskaudėdavo , nes ankščiau kas antras sirgimas be vaistu niekaip .. 🙆♀️ tiek kad 4menesius krutine padvigubėjo ir jautri buvo , o dabar liko viskas po senovei
lauramiler parašė:
tie vaistai labai išbalansuoja , man tik gerai neskaudėdavo , nes ankščiau kas antras sirgimas be vaistu niekaip .. 🙆♀️ tiek kad 4menesius krutine padvigubėjo ir j…
As tai ypatingai baisiai jauciuosi. Jei pajegsiu tuos 3men., gert juos, tai viskas bus... tikrai ilgiau neistverciau nei as, nei vyras. Nes su psichika irgi ne viskas ok
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai