azerbaidzianska parašė:
kvailutes dar karta kartoju ,kad 100% apsaugos nera!!!mokate sugult mokekit ir atsakyt už sava veiksmus !!! Skystalai !!!
Bet iš kur Jūs tokia protinga? Labai jau kategoriška esat.
azerbaidzianska parašė:
kvailutes dar karta kartoju ,kad 100% apsaugos nera!!!mokate sugult mokekit ir atsakyt už sava veiksmus !!! Skystalai !!!
Bet iš kur Jūs tokia protinga? Labai jau kategoriška esat.
agneshka parašė:
nu ir kur cia pykciai buvo?
![]()
na jo keistai, cia jokiu pykciu nebuvo
graziai gi pakalbejom ir tiek, niekas nieko neizeide ir neisvaino ...keistai
ai neimkim i galva
MAŽULIUKAS parašė:
Be to, man atrodo tyrimas cia zymiai platesnis nei tas tavo vienas pavyzdys. Pagal tave tai cia nera ko tirtiTiriama ar nebuvo klastojami dokumentai ir pan., visa spauda mirga, bet pati skaitai tik tai kas tavo nuomonei paranku.
Taip taip. Jau skaičiau
kad gimdo namuose tam, kad galėtų parduoti vaikus užsieniečiams. O va čia tai kriminalas
visiška katastrofa, nes tai vyksta kasdien
oi negaliu. Jau tu kai pasakysi, tai... Iš tuščio į kiairą
Mary.S parašė:
Taip taip. Jau skaičiaukad gimdo namuose tam, kad galėtų parduoti vaikus užsieniečiams. O va čia tai kriminalas
visiška katastrofa, nes tai vyksta kasdien
oi negaliu. Jau tu kai pasakysi, tai... Iš tuščio į kiairą
Tai pagal tave istirti nereikia???? gal ir nieko blogo nebuvo nedaryta, bet klausiu - pagal tave istirti nereikia? oj oj, kiek tau metu.. Bet matau jei ir klastotu dokumentus tu toliau zvengtum cia
Mary.S parašė:
O aš niekuo ir nerizikavau. Ir kitos gimdančios kažkodėl nerizikuoja. Keisčiausia tai, kad tą riziką jaučia tik tos, kurios namuose gimdyti nė neketina. Logika. Plius dar medikų ir spaudos gasdinimai, tai žiūrėk ir turim siaubo istoriją su pramanytais faktais.
Kazkaip is to tavo naturalumo nuolat snipstas tau gaunasi, nepastebejai? Tu nori kuo naturaliau, bet gaunasi kaip visada.
MAŽULIUKAS parašė:
Kazkaip is to tavo naturalumo nuolat snipstas tau gaunasi, nepastebejai? Tu nori kuo naturaliau, bet gaunasi kaip visada.
Oho kaip tu viską gerai žinai. Gal tau išnešt puodelį arbatos į kiemą, sekly morka?
Mary.S parašė:
Oho kaip tu viską gerai žinai. Gal tau išnešt puodelį arbatos į kiemą, sekly morka?
nu gal kada suaugsi...
Mary.S parašė:
Klausyk, nustok čia vaidinti. Neatkreipei dėmesio, kad nė vienoj temoj dar nepradėjai sutart su kitom? nuomonė tavo paremta pletkais, jokių rimtų argumentų. Šitaip maži vaikai elgiasi. Vat sakysiu šitaip ir nieko jūs man nepadarysit. Atrodo, moteris metuose, bet protas kaip paauglės maištaujančios. Ir dar mane nesuaugusia vadini. Gal laikas pasižiūrėti į veidrodį? Turėk savigarbos ir bent kartelį paieškok informacijos apie tai, ką šneki. Nes jau gaila darosi tavęs. Bent jau protingesnė atrodysi. Nepiktai aš čia. Tik draugiškai patariu. Cheers![]()
laaabai geras atsakymas i mano klausima, matyt net perskaityti klausimo nemoki.
MAŽULIUKAS parašė:
O is kur tu zinai kad jie nekalti? Tai gerai, kad daro kratas, apklausia, aiskinasi gi. Nu bet suprantu, tau per sunku suvokti..
nu kaip tai is kur ji zino kad nekalti, juk ji domejosi tuo, reiskia ji jau beveik teisininke ir gali sprest pati kas kaltas o kas ne
nes va gimdymui sake ruosesi labai labai daug, visko susipirko ir stai prasom jau ji beveik diplomuota ginekologe kuri gali priimt gimdymus
juk kam mokintis daug metu, kam gylintis i fiziologija, dometis galimom nelaimem, ju sprendimais, kam eit i rezidentura, kam praktika atlikinet ir irodinet visiems diplomo pagalba kad tu esi kvalifikuotas, jei uztenka pasidomet, paskaitinet susipirkt iranga ir pirmyn! zodziu suptatau kad visi aplink sh... mala, tik viena ponia viska zino geriau uz visus, nors ir informacija irgi ne is pirmu ranku kiek suprantu turi apie viska, bet kaip ir visos kitos is ivairiu saltiniu.. tam ir daromas tyrymas, kad issiaiskint kaip buvo is tikruju, o ne klausyt vienokiu ar kitokiu pletku kaip kad cia vyksta..
as pries gimdymo namuose iteisinima irgi neturiu nieko pries, tegu priima ji valioo, bet svarbu kad apibreztu tiksliai kas ir uz ka siuo atveju bus atsakingas, nes eina kalba apie kito zmogaus gyvybe, tad kaip ir sakiau jei viskas pakrypsta i blogaja puse tada uz tai turi atsakyti tie kas tame dalyvavo.. elementaru- nusprende mama savo vaiko neskiepyti butinais skiepais, vaikais susirgo kokia tuberkulioze ar dar velniai zino kuom, tegu mama atsako uz savo veiksmus teisiskai.. nusprende gimdyt namuose, pasirase atsakomybes dokumentus ir pirmyn, pagimde gerai viskas liuks, atsitiko nelaime, prasau atsakyt pagal istatyma..
9 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai