Rasita91 parašė:
Labi malonu, kad patiko mano vardastaip dažnai kartoji, man malonu
![]()
Pasakysiu, ka manau, kad tu kiekviena kart pagalvoji paziurejus i save nuoga-SLYKSTU
Rasita91 parašė:
Labi malonu, kad patiko mano vardastaip dažnai kartoji, man malonu
![]()
Pasakysiu, ka manau, kad tu kiekviena kart pagalvoji paziurejus i save nuoga-SLYKSTU
korikori parašė:
Pasakysiu, ka manau, kad tu kiekviena kart pagalvoji paziurejus i save nuoga-SLYKSTU![]()
Tai gal tu mane seki?
žinai kaip aš nuoga atrodau?
stovi po balkonu su žiūronais?
eina na.. nu psichė totali
kaip fdabar gyvent?
o dar sako kad mum moterys patinka
korikori parašė:
Pasakysiu, ka manau, kad tu kiekviena kart pagalvoji paziurejus i save nuoga-SLYKSTU![]()
na tavo pasisakyme matau tik tiek,kad pati apie save sneki ir bandai kitoms ta pati pritaikyti,pirma ivertink save,savo poelgius ir snekas ir tik tada kazka snekek. per daug sau leidi,nemoki bendrauti,nezinai kas yra zmogiskumas,be reikalo keli save i aukstumas. isvada tokia,kad sitaip besielgiantys zmones tiesiog pavydi kitiems noredami gyventi taip kaip jie ir giriasi nebutais dalykais,tokie zmones yra bevaliai,nesugebantys nieko gyvenime pasiekti,tesugeba tik girtis ir smerkti kitus siekiancius tikslu
Vaje net nuotaika pakyla skaitant ne nezinau ar isiterpt eitu
siaip nnemanau,kad korikori uzsipuolei bet tas atsakymas kiek suglumino kai paklausei ar galvojau,kad kudikelis sulaikys
nors gal tai ne manbuvo bet kaip supratau man
O juk as ne vienoje pries tai zinuteje nerasiau,kad planavau kudikeli kad sulaikyti ar kazka keisti ir nerasiau kad tada pykomes ir prie skyrybu buvom. Na neesme
Rasita91 parašė:
Na aš čia užsipuoliau, kaip ji sako![]()
bet jau man teko su ja susidurt, žinau kad ji tik įžeidinėt ir provokuot kivirčus …
Na man neteko susidurti bet matau jau ne vienai teke
gelmius parašė:
Ziuriu kol papietavau ir aistros nurimo ;)![]()
tikiuosi nebesuliepsnos
Skierkute parašė:
Nu ka cia dar i ja kreipti demesi, jei ji vadinamas "trolis" yra. Labai drasi su monitoriaus pasislepus..
Buna tokiu laido riteriu. Ne viena sutikau jau, tai nuotaika pakelia ir sau nervus pasitampo
1 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai