grietinele parašė:
Nu as tau galiu surast tiek straipsniu, kad ir vandeni bijosi gerti![]()
nu tai tu kita karta nuejus gines pasiklausk, idomu, ka tau atsakys
grietinele parašė:
Nu as tau galiu surast tiek straipsniu, kad ir vandeni bijosi gerti![]()
nu tai tu kita karta nuejus gines pasiklausk, idomu, ka tau atsakys
musia112 parašė:
Jo.... Matosi jus daugiau zinot...kad veliaveles dalinat...
dieve kartais kaikurios mamos tokios susireiksmine,kad baisu..
linutethefirst parašė:
nu tai tu kita karta nuejus gines pasiklausk, idomu, ka tau atsakys![]()
Tam paciam straipsnyje ir raso,kad jei mamai nepatogumu nekelia gulejimas ant nugaros,tai gali gulet
o jei jaucia dusuli,silpnuma ir pan,tada rinktis kita poza...
linutethefirst parašė:
Abu nestumus gulejau ant nugaros lb daug, ginius nedraude
o kai nueinat ir daro echo, taip pat gulit ant nugaros, gimdot guledama ant nugaros
ir kaip jau kita rase, isiskaitykit straipsni pati kuri ikelet
laurasadz parašė:
Abu nestumus gulejau ant nugaros lb daug, ginius nedraudeo kai nueinat ir daro echo, taip pat gulit ant nugaros, gimdot guledama ant nugaros
ir kaip jau kita…
Tai matai, taip verkia cia kai kurios, kad net forumo tema pakeite
linutethefirst parašė:
Gulėti galima jai tau patogu, juk kaip rašė gimdau gulėdama, tonus klauso gulint
o mano pavyzdžių negalėjau gulėt nes vaiko tonusas pakildavo, šokdavo labai į viršų, tai neleisdavo, net tonus tikrindavo kai ant šono galėdavau
grietinele parašė:
Tai matai, taip verkia cia kai kurios, kad net forumo tema pakeite![]()
Tai jau jo
svarbu paverkt
Rolandela parašė:
Taip protinga nesielgiu taip kaip jus darote ,ir nebijot kad vaikas kazkuom uzprings apie dantu sepetukus ,dar apie sultis nenusimanot ,sitiek vaikus auginat ,jau i…
Vajetau kokia nusimananti! Metu laiko vaikas geria tik vandenuka ir maitinamas kosem ir pienu..kad neduok dieve nepasprinktu ar dar kas neatsitiktu!
Baikit juokint...metu laiko vaiko mytiba labai plati! Beja vardinat tokius dalykus kaip cola ar jusu kolege cipsai...matosi kuom pacios maitinates..o mano namuose tokiu dalyku net nebuna! Tad laikad susimastyti ar verta is vieno pasakymo ispusti burbula ant viso forumo!
Eleonore parašė:
Man čia irgi žiauriai nuskambėjo... kad alergiškas tai jau nesilygint susveikais... baisu...
Kokios jus jautrios
apie mano vaika cia rase, bet as neisizeidziau. Nevalgom kai kuriu produktu, bet ne del to neduodu to, kas ne pagal amziu
grietinele parašė:
Jau tik nereikia cia ...perdedat. Stipriai. Manau cia mano pasirinkimas- maitint vaika ar nemaitint, nereikia cia teist iskart. Jei nusprendi nemaitint, dar ner…
Einu pavemt...
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai