SunMoon parašė:
Išmokite atskirti tai , kas svarbiausia . Aukštasis išsilavinimas – dar ne proto garantas . Gražūs žodžiai – dar ne meilės įrodymas . Graži išorė – dar nereiškia , …
Man atrodo jus kompleksuojat del kazko piktai rasydama kitiems
SunMoon parašė:
Išmokite atskirti tai , kas svarbiausia . Aukštasis išsilavinimas – dar ne proto garantas . Gražūs žodžiai – dar ne meilės įrodymas . Graži išorė – dar nereiškia , …
Man atrodo jus kompleksuojat del kazko piktai rasydama kitiems
SunMoon parašė:
Ar jums su galva viska gerai? jau ir anam forume tokios slykscios frazes krenta is jusu, tas pats cia, neneskit savo negatyvovisur...slykstu...ir dar mama nori but...
Laimea parašė:
Ar jums su galva viska gerai? jau ir anam forume tokios slykscios frazes krenta is jusu, tas pats cia, neneskit savo negatyvovisur...slykstu...ir dar mama nori but.…
Jau tikrai. Visažinė kažkokia
Aš ir nesuprantu kam rizikuot pamilsi ar nepamilsi... vaikiukas juk nežaisliukas. Linkiu net negalvoti apie tokius dalykus kaip neapykanta, pasiskaityk forumo temas kur moterys metų metais laukia nesulaukia mažylių, kaip skaičiuoja dienas, kaip džiaugiasi vienos kitų laime.
Ir nereikia čia saulytėmis vadintis, klausėt tai ir gavot atsakymą. Sumenkindama kitų moterų nuomonę rodote savo nebrandą.
BigIdea parašė:
Jau tik nereikia, atsirado viska zinancioji.![]()
Jo.... Matosi jus daugiau zinot...kad veliaveles dalinat...
sandrute455 parašė:
Tai Jus saunuole tikra ir toliau isterikuokite gal vyras pats i psichiatrine nuves. Jokia protinga moteris ar mama taip nesielgia kaip Jus, jei Jus jau nesivaldote …
nu nuotaika pakelet, tai ne tas zodis
Daugiau tokiu komentatoriu, kaip jus, tai vitamino C prisigaminsiu visai dienai
grietinele parašė:
Ko ko uzspaudimo? Nu jau gal neperdekim taip, kaip patogu taip guli. Nestumas nera liga ar dar kazkas, kad jau net ir gulet nebutu galima kaip nori... uoj cia praju…
tai gal placiau pasidomek ir paskui saipykis?
linutethefirst parašė:
Cia tom, kuriom labai juokinga :
mamoszurnalas.lt/nestumas-ir-svoris/
Nu as tau galiu surast tiek straipsniu, kad ir vandeni bijosi gerti
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai