TheHappiest parašė:
Tikrai. Net nesivarginkit. Neverta.
Tai žinoma, verkia einant į mokyklą - nevesti, nenori praustis-neprausti. Juk paprasta
O kam, juk užaugs ir pats susipras
TheHappiest parašė:
Tikrai. Net nesivarginkit. Neverta.
Tai žinoma, verkia einant į mokyklą - nevesti, nenori praustis-neprausti. Juk paprasta
O kam, juk užaugs ir pats susipras
Bianka parašė:
Dar viena atsirado 😆😆😆 paskaitykit apie ką kalbėta, nes nė viena nesakė, kad pliaukštelt nieko tokio, kalba buvo apie darbą institucijų netinkamą, taip, kad prieš l…
Tai niekas nebutu iš tos šeimos vaikų paėmė jei mama butų nemusus vaikų nuo to ir reik pradėti ką mama galejo kitaip padaryt o ne vaikų apsauga kai jus nusikaltimas padarytas....juk niekas neatėjo lygioje vietoje pas mama ir nepaėmė vaikų ,pirmiau būvo smurtas tada tarnybų darbas
Bianka parašė:
Dar viena atsirado 😆😆😆 paskaitykit apie ką kalbėta, nes nė viena nesakė, kad pliaukštelt nieko tokio, kalba buvo apie darbą institucijų netinkamą, taip, kad prieš l…
Čia iš serijos "dieną numigau 15min, pabundu ir nesuprantu kur aš randuosi"
Nora2190 parašė:
Tai jus skirkite higiena ir plaukus šiai dienai dantys reik valytis nes suges dantis bus problemu ,o plaukai tai viską kita,dabar labai daug berniuku augina kasas i…
Tai jūs ir auginkit savo nesamus vaikus kaip norite, ok? Ir neaiškinkit, kaip man auginti savąjį.
Nes jum su savo literatūrom iki mūsų su sūnum santykių šviesmečiai. Net daugiau.
global parašė:
Čia jum skirta kurios mano, kad nieko toko plekštelėti, sugriebti , suduoti per kombinezona.
Jūs tikrai skaitote apie ką rašome? Dar viena iškrito 😳
TheHappiest parašė:
Norvegijoj turbūt nekerpa 🤕
Aišku ne, gi vikingai! Išvis ten jei ką visi vaikšto už rankučių, vieni kitiems šypsosi, dainuoja dainas, realiai ten nei vaikų teisių, nei kalėjimų nereikia, nes nieks nedaro nusikaltimų...oi atsiprašau, viena svarbi persona pranešė, kad emigrantai tik atvažiavę prisičiūdina.
aureja12 parašė:
Aišku ne, gi vikingai! Išvis ten jei ką visi vaikšto už rankučių, vieni kitiems šypsosi, dainuoja dainas, realiai ten nei vaikų teisių, nei kalėjimų nereikia, nes n…
Bet žinai kas baisiausia? Ji ir yra ta imigrantė. Auč kaip eilinį kart apsišiko 💩
TheHappiest parašė:
Čia iš serijos "dieną numigau 15min, pabundu ir nesuprantu kur aš randuosi"
Auginkit menamus vaikus
Na viskas, nebegaliu. Kolkas išsijungiu
Nora2190 parašė:
Tai niekas nebutu iš tos šeimos vaikų paėmė jei mama butų nemusus vaikų nuo to ir reik pradėti ką mama galejo kitaip padaryt o ne vaikų apsauga kai jus nusikaltimas…
ir vėl iš pradžių...
fenix parašė:
Auginkit menamus vaikus![]()
![]()
![]()
Aš irgi 😃👍
Nora2190 parašė:
Tai jus skirkite higiena ir plaukus šiai dienai dantys reik valytis nes suges dantis bus problemu ,o plaukai tai viską kita,dabar labai daug berniuku augina kasas i…
Bet vaikai gali vaikščioti susivele, nes ir verkia ne tik kerpant, bet ir sukuojant? Taip ir neatsakėte ką jūs darytumet tokioj situacijoj. Ar apkirptumet verkiantį, ar visai nekirpumet ir rekianti sukuotumet, ar nei kirotumet, nei sukuotumet. Paprastas klausimas 🙋
Nora2190 parašė:
Tai niekas nebutu iš tos šeimos vaikų paėmė jei mama butų nemusus vaikų nuo to ir reik pradėti ką mama galejo kitaip padaryt o ne vaikų apsauga kai jus nusikaltimas…
Bet juk yra istorijų, kur nekaltai atimti vaikai. Ne vien apie šią situaciją kalbam!
20 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai