Fathiyah parašė:
Vimtelkit, gal nuodu daugiau isvimtelsit![]()
Neturiu nei laiko nei noro cia spjaudytis nuodaisvienas zmogus gali normaliai …
Jūs nežinot, kas yra faktas - kaip jūs galit padaryti išvadą, kad jį radot?
Fathiyah parašė:
Vimtelkit, gal nuodu daugiau isvimtelsit![]()
Neturiu nei laiko nei noro cia spjaudytis nuodaisvienas zmogus gali normaliai …
Jūs nežinot, kas yra faktas - kaip jūs galit padaryti išvadą, kad jį radot?
Fathiyah parašė:
Cia ne diagnoze, o nuomone, jei zmogus normaliai raso, o vienas zmogus sugeba bet kokioje temoje prisikabinti prie kito ir bandyt irodyt, kad jis toks ir anoks, tai…
jau sita zinom🙇♀️
Vabaliukas09 parašė:
Nu blet jum nenusibodo pati jau savaite laiko per visas temas prisikabinėjate prie visu,ir keliate save į viršų kaip sektiną pavyzdį visom,nors viena pasakė jog kar…
Per kokias temas? Apie zindyma ir jusu pasirinkima nezindyti del krutu formos? 😁 nu ne vien as pasisakiau uz zindyma 😁 ir prie ko cia pavyzdys?🤣
fenix parašė:
Jūs nežinot, kas yra faktas - kaip jūs galit padaryti išvadą, kad jį radot?![]()
Whatever
Fathiyah parašė:
Per kokias temas? Apie zindyma? 😁 nu ne vien as pasisakiau uz zindyma 😁
Būtent,o paskui perėjote prie kitos temos kurioje ir vėl jus save kaip pvz statute toks jau tas jūsų tobulas gyvenimas jog atvirai pasakius tikrai vimtelt verčia ,labai gerai kai žmogus kažko daro ir garsiai apie tai nerėkia visam pasauliui,kartais sveika ir patylėti,nepavargstate pati nuo savo tobulumo?
Vabaliukas09 parašė:
Būtent,o paskui perėjote prie kitos temos kurioje ir vėl jus save kaip pvz statute toks jau tas jūsų tobulas gyvenimas jog atvirai pasakius tikrai vimtelt verčia ,l…
hahaha, iki tobulumo kaip iki everesto virsunes, bet jei jums atrodo mano gyvenimas tobulas, tai labai malonu🤣🤣🤣
Niekad nezinojau, kad mesos nevalgymas ir kudikio maitinimas krutimi yra tobulas gyvenimas, dabar zinosiu 😁👍
Fathiyah parašė:
hahaha, iki tobulumo kaip iki everesto virsunes, bet jei jums atrodo mano gyvenimas tobulas, tai labai malonu🤣🤣🤣
Tai jus čia jau savaite laiko savo pasirinkimus aukštinate,tai ir klausiu nepavargote nuo tokio tobulo gyvenimo ?
Vabaliukas09 parašė:
Tai jus čia jau savaite laiko savo pasirinkimus aukštinate,tai ir klausiu nepavargote nuo tokio tobulo gyvenimo ?
As cia tik 2 dienos🤣🤣🤣 ne taip kaip jus, tai cia jusu vertetu paklausti ar neatsibodo 😁
Fathiyah parašė:
As cia tik 2 dienos🤣🤣🤣 ne taip kaip jus, tai cia jusu vertetu paklausti ar neatsibodo 😁
Na baikite dvi dienas jus čia jau savaite laiko,na suprantu aš tai ką dar vaikų neturiu tai turiu laiko,bet ką jus čia veikiate kai jūsų vaikui dar tik 2men tai nzn,nes man tai nesuderinama toks dalykas su motyniste apie kurie jus kalbate,nes praleidžiate čia mažiausiai 14val per diena,kada su vaikų laiko praleidžiate?
Vabaliukas09 parašė:
Na baikite dvi dienas jus čia jau savaite laiko,na suprantu aš tai ką dar vaikų neturiu tai turiu laiko,bet ką jus čia veikiate kai jūsų vaikui dar tik 2men tai nzn…
As jau nebepradesiu diskutuoti apie kas suderinama su motinyste ir kas ne, nes vel viskas is naujo prasides🤣🤣🤣🤣🤣 o jus saket jums atsibodo pamokymai, bet vel kabliuku ieskot🤣🤣🤣 matyt ne taip gal jau ir atsibodo😁 kai pagimdysit tada pasnekesim 😁👍
10 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai