fleur68 parašė:
Aiškiaregė👌. Ploju😁
Tai tu iš oro imi skaičius ,tai tada viskas gerai o aš kai skaičius realiai sakau tai tu jau netiki. Aš tau sakau tu labai daug melo apie Prancūzijos požiūri ir skiepus pateiki jau ne pirma karta .
fleur68 parašė:
Aiškiaregė👌. Ploju😁
Tai tu iš oro imi skaičius ,tai tada viskas gerai o aš kai skaičius realiai sakau tai tu jau netiki. Aš tau sakau tu labai daug melo apie Prancūzijos požiūri ir skiepus pateiki jau ne pirma karta .
Šilo_uoga parašė:
Jau metas išmest tą stiklo rutulį iš kurio buri, nes pievas rodo 😄
Tu čia iš savo patirties?
fleur68 parašė:
Jos čia gal profesija laisvalaikiu🤣. Burti iš stiklinio rutulio🙈.
Atsirado neburėja kuri iš grupeles žmonių išbure 30 milijonu 😂
Vabaliukas09 parašė:
Atsirado neburėja kuri iš grupeles žmonių išbure 30 milijonu 😂
Bent jau pati šitą sakinį sugalvojai, bravo, o ne nukopijavai, kaip vakar kažkieno pateiktą informaciją 👌😘
Vabaliukas09 parašė:
Tu čia iš savo patirties?
Iš savo patirties diskutuojant su tavimi 😄
Lidžita parašė:
Jei klausyčiausi ginekologių, tai mano nėštumas toks komplikuotas, kad jau komplikuočiau būti negaliFormaliai man gestacinis diabetas, gresiantis persileidimas …
Akivaizdu, kad nesate turėjusi skaudžių patirčių ir nesėkmių. Nėštumas neplanuotas, tai neteko ir kryžiaus kelių pereiti, kad pastotumėte. Ir šiaip, neatrodo, kad suvokiate, kas ta placentos atšoka ir kokios galimos jos komplikacijos ir pasekmės tiek jums pačiai, tiek vaikučiui.
fleur68 parašė:
Jos čia gal profesija laisvalaikiu🤣. Burti iš stiklinio rutulio🙈.
Jo, pagrindinė profesija diskutuot forumuose, o laisvu laiku buria
Astra parašė:
Akivaizdu, kad nesate turėjusi skaudžių patirčių ir nesėkmių. Nėštumas neplanuotas, tai neteko ir kryžiaus kelių pereiti, kad pastotumėte. Ir šiaip, neatrodo, kad s…
Tikrai pnasu jauna busima be skaudziu pasekmiu.. ne duok dieve nelinkiu nieko, bet ta tokia nuomone galetumet ir pasilaikyt sau.. nes jau daros skaudu skaityt..
Šilo_uoga parašė:
Jo, pagrindinė profesija diskutuot forumuose, o laisvu laiku buria![]()
Turėtų būt visai įdomu taip gyventi, nes jau keli metai nepailsta🙈
Lidžita parašė:
Normalus nėštumas tikrai ne liga. Išimčių yra, bet, kadangi savęs joms nepriskiriu, tai ir kalbu apie save. Jei yra gimdos kaklelio nepakankamumas, taip - lovos rež…
Bet ar jums lengviau nuo to kai čia garsiai eskaluojate, jog nėštumas ne liga? 🤔 kodėl jūs lyginate su tuo kas buvo prieš 20-30metų? Tuo metu moterys persileisdavo ir viskas, o dabar daugeliu atvėju išsaugo nėštumus, bet ar nuo to vaikai kvailesni tapo nemanau 🙄 Jeigu niekam neliepiate galvoti taip kaip jūs, tai ir nuomone bei teiginius pateikite šiek tiek kitaip, o ne tai kad čia nėštumas ne liga ir visas priblemas pačios išsigalvojame, na nežinau, kaip matau ne man vienai jūsų pasisakymai labai negražiai skaitosi.
10 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai