Šilo_uoga parašė:
Siūtom aš nepasitikiu, nešioju tik medicinineso vaikiškų pagooglinkit, aš užsakinėjau iš kažkokio psl, nebepamenu jau
![]()
Ačiū,susitvarkė😊
Šilo_uoga parašė:
Siūtom aš nepasitikiu, nešioju tik medicinineso vaikiškų pagooglinkit, aš užsakinėjau iš kažkokio psl, nebepamenu jau
![]()
Ačiū,susitvarkė😊
Šilo_uoga parašė:
Žiūrėk, pabūsiu šįkart maloni ir tau paaiškinsiu kaip penkiametei: niekur nerašiau, kad saugus ryšys eina kartu su mp. Kalba buvo apie palikimą vaiko VIENO medikams…
Išsivartei. Nu tiek to paleisiu tave ši karta . Na mama galejo pasinaudot tėčio pagalba vsitik vaikas turi ne tik mama bet ir teti bet labiau rūpėjo pasidaryt piarą nes gi maitina mp
Vabaliukas09 parašė:
Išsivartei. Nu tiek to paleisiu tave ši karta
Tai gali ne paleist, o daugiau knygų skaityt, tada nereiks niekam paraidžiui išaiškinti konteksto 😄
Šilo_uoga parašė:
Tai gali ne paleist, o daugiau knygų skaityt, tada nereiks niekam paraidžiui išaiškinti konteksto 😄
Perskaityt nors mažąja dalį to ką aš perskaičiau ir tada nereiks vartytis .
Vabaliukas09 parašė:
Kiek tiksliai gaunas čia? 🤔
Vabaliukas09 parašė:
Atsiprašau labai,bet iš kur tiek pykčio?
Vabaliukas09 parašė:
Galima sąrašą jūsų perskaitytų knygų, kad galėtume maždaug orientuotis, kiek mums iki jūsų lygio dar trūksta 🙂?
fleur68 parašė:
Galima sąrašą jūsų perskaitytų knygų, kad galėtume maždaug orientuotis, kiek mums iki jūsų lygio dar trūksta 🙂?
Sąrašas toks ilgas ,kad paprasčiau bus nueiti į knygyną ir visas knygas esančias jame nusipirk na tik maža dalį iš tu knygų nepirk jos neduoda jokios naudos tai pigus romanai ir knygos apie egzoterika,o visas kitas gali nusipirkt,bus paprasčiau negu pateikti knygų sąrašą nes realiai aš jas visas ir esu perskaičius,tad manau nei viena tiek tikrai jų neperskaitė. Pasa mane knygų tiek kad galėčiau atsidaryt biblioteka. O kiek dar tu knygų perskaityta iš bibliotekos nuo mažu dienų . Na ka sėkmės pradėti mane pasivyt su knygomis kurias esu jau perskaičius.
fleur68 parašė:
Nežinojau,kad žmonės skirstomi į lygius.
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai