Natali112 parašė:
Čia ne mamų forumas,o nuprotejusiu moteriškių irštva pasidare 😳 ipatingai yra kelios etatines,kur viską žino geriau,kur visus pirmos pakomentuos,ir kurios pačios iš…
Bet pati cia sedi ir daugiausiai komentuoji
Natali112 parašė:
Čia ne mamų forumas,o nuprotejusiu moteriškių irštva pasidare 😳 ipatingai yra kelios etatines,kur viską žino geriau,kur visus pirmos pakomentuos,ir kurios pačios iš…
Bet pati cia sedi ir daugiausiai komentuoji
Natali112 parašė:
O kiek cia dar daug tokiu, kurias Tevu Darzelis isbanina uz nepraustaburniskuma, bet jos prisikuria nauju anketu ir vis grizta palieti tulzies...🤦♀️
Amadra parašė:
O kiek cia dar daug tokiu, kurias Tevu Darzelis isbanina uz nepraustaburniskuma, bet jos prisikuria nauju anketu ir vis grizta palieti tulzies...🤦♀️
Ir jei dar kiekvienos po 2-3 profilius
Amadra parašė:
Ar aš jus asmeniskai kažkur įžeidžiau? Ar matote mano zinutese nepraustaburniskuma kažkur? Ar vis dar paranoja kankina? Va apie tokias kaip jus aš ir kalbėjau,kelios sedit ir tik gave momentą pačios pirmos puolat mokinti,teisti ir įžeidinėti. Pasakykite kuo aš asmeniskai jums kliuvu? Ar jus esate 100% tikra,kad mane laikote kažkuo? Man asmeniskai tai juokinga nuo medūzų temos, tiksliau juokingai graudu pasidare. O kai perskaičiau ką jus čia kalbat ir kokiais marazmais užsiimate norisi už galvos užsiimti. Aš net ne jūsų zinute pacitavau paskutinį karta , kitai nariai atrasiau. Jus vėl tos plačios sugebat prisikabinti 🤔🤭 tai tik dar karta ir parodot pacios,kad aš neklydau pacitavus ir sutikus su kitos nares nuomone. Prisijungi po savaites, dviejų,o čia tos pačios tuo paciu toliau gyvena 🤦🏼♀️
Jusia parašė:
Bet pati cia sedi ir daugiausiai komentuoji![]()
Nu ar aš sėdžiu? Paskutinį kart gal prieš savaite ar dvi išvis prisijungus buvau 😀 va jūsų koleges tai čia kas diena sėdi,manau ir supainiojot 🤭 kalbat svarbu kalbėti..
Natali112 parašė:
Nu ar aš sėdžiu? Paskutinį kart gal prieš savaite ar dvi išvis prisijungus buvau 😀 va jūsų koleges tai čia kas diena sėdi,manau ir supainiojot 🤭 kalbat svarbu kalbė…
Sedziu ir skaitau. Nes idomu pamatyt kiek buku zmoniu egzistuoja, egoistu, netolerantisku ir visiskai nepriimaciu kito zmogaus nuomones. Bet as nesikisu ir nesimetau nuo vieno puolimo prie kito bile pult
paskaitau pasijuokiu ir laimingai gyvenu toliau. O jum panasu skauda nuo to kas vyksta ne pagal jus. Reikalaujate asmeninio demesio.
stai ir as suteikiau jums demesio, pasidziaukite, pamaloninkite savo ego
Natali112 parašė:
Ar aš jus asmeniskai kažkur įžeidžiau? Ar matote mano zinutese nepraustaburniskuma kažkur? Ar vis dar paranoja kankina? Va apie tokias kaip jus aš ir kalbėjau,kelio…
Jeigu nesate viena is tu mano minetu uzbanintu nariu, kurios prisikuria nauju anketu ir toliau varo, tai ko taip asmeniskai sureagavote?😉 gi jusu niekuo nekaltinau, atvirksciai, tiesiog papildziau jusu komentara 🙂
Jusia parašė:
Sedziu ir skaitau. Nes idomu pamatyt kiek buku zmoniu egzistuoja, egoistu, netolerantisku ir visiskai nepriimaciu kito zmogaus nuomones. Bet as nesikisu ir nesimeta…
Sutinku su jumis sakot nekomentuojat,bet va ir pakomentavot🫢 oi turiu nuliūdinti,niekaip čia aš netikiu į jūsų nominuota kategorija,man asmeninio dėmesio anaiptol nereikia,aš išvis nesupratau nuo meduzos temos kodel jos susilaikiau. Matau nežinote visos istorijos. To dėmesio skyrė neprašant kelios nares,kuri ir toliau skiria. Nesvarbu su jom,ne su jom kalbi dėmesio gaunu 🤩 P.s. Kur jus matot puolimą pas mane? Irgi sudomino 🫢 va jus labai gražiai ir ne "bukai" pakomentavote 😀 aciu už gražius žodžius 👍
Mieloji aš sureagavau nes mane puole jūsų kolege daphne meduzose ir dar kelios,po kiek laiko pamačiau,kad išvis perkeltas viskas į čia. Paskaičiau, nes tiesiog normalu apsižiūrėti kur papuoliau. Ir pamačiau ką jus kalbat ant manes,man tiesiog apsurdiskai pasirodė. O jus toliau galvojat ką galvojat,tai ir galvokit man tai kas. Į jūsų komentarus aš neatsakinejau prisijungus paskutinį karta. (Nors toliau ten buvo pripilta į mano daržą) Tiesiog kitai narei paantrinau,prie ko jus čia vėl prilipot prie manes 😁 aš net nesiveliu į diskusija su jumis,bet eilinį kart įvėlėt. Tai kam čia to dėmesio trūksta? Ar man tiesiog aplamai draudžiama naudotis TD ir diskutuoti su kitais nariais, be jūsų leidimo? Gal tiesiog susitarkim apeikim vieni kitus. Nes nesuprantu ką jus čia sprendžiat tiek laiko. Nes akivaizdžiai esat tos kurioms patinka pyktis,ir kaip kazkas čia rašė,jai kazkas ne pagal jus tai kitaip ir negali būti. Sutinku! Ir šitas posakis labiau jums tinka
Natali112 parašė:
Mieloji aš sureagavau nes mane puole jūsų kolege daphne meduzose ir dar kelios,po kiek laiko pamačiau,kad išvis perkeltas viskas į čia. Paskaičiau, nes tiesiog norm…
Na, jei ka, tai as ne Daphne ir mes ne Meduzose, tai vis dar nesuprantu, kodel asmeniskai priemete tai, ka as, o ne Daphne, parasiau apie blokuotas nares, kurios vis grizta ir grizta 😀
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai