PinaColada_ parašė:
Be to, girdėjau, kad neseniai ir trečią mergaitę išleido į pasaulį ir tą pačią vėl motinai numetė, o pati toliau į gastroles išvarė..![]()
Ogo,tokias sterelizuot mamasas reik, jug taip ir metys vaikus po pasauli
PinaColada_ parašė:
Be to, girdėjau, kad neseniai ir trečią mergaitę išleido į pasaulį ir tą pačią vėl motinai numetė, o pati toliau į gastroles išvarė..![]()
PinaColada_ parašė:
Savo krikštuką ištraukiau iš tos šeimos. Gyvena su manimi, nieko netrūksta. Auga nagla panelytė![]()
neprisimena savo tėvų tikrų. Nors tokie neverti "tėvų"…
Šaunuolė Jūs, daugiau tokių gerų žmonių, kurie neatgręžia nugaros!
erliasa parašė:
nu bukim biendni, bet teisingi, nemaciau nei vienos 17 brandzios... aisku, sugeba rupintis. Bet nei mokslai baigti,nei darbo, nei pinigu,nei suvokimo kaip reik gyve…
pas tevus ar uosvius negyvenom su vyru nei dienos , issilaikom save patys ;) moksli baikti ir tesiami ... ka dar cia pridurti ..ar laikau save subrendusia ? taip laikau , siekiu savo tikslo , kuriam vaikas man nemaiso , sugebu suderinti mokslus , vaika ir dar darba pries pusmeti dirbau . Dabar seima islaiko vyras ir jokiu teveliu! taip , kad nereikia nusisneketi ne visos tokios
PinaColada_ parašė:
Savo krikštuką ištraukiau iš tos šeimos. Gyvena su manimi, nieko netrūksta. Auga nagla panelytė![]()
neprisimena savo tėvų tikrų. Nors tokie neverti "tėvų"…
Saunuole jus!!!!
Motinyste puosia,nesvarbu tau 17 ar 30...svarbu suprast ta zodi motinyste ;) as jauciuosi vidum ir isore grazesne ,turiu kuo didziuotis,toki vyruka auginam ;)
erliasa parašė:
Na taip, patikėkit, kai pagalvoju, normalios šeimos metų metus bando susilaukti to leliuko, o čia tokios stervos, atsiprašant, jau geriau tuos vaikiukus į gyvybės langelį neštų, o ne asocialiai motinai paliktų, kiek šeimų yra norinčių tokių mažiukų naujagimių..
PinaColada_ parašė:
o jatau toke , net motinos vardo neverta
ingius68 parašė:
o jatau toke , net motinos vardo neverta
Svarbu SUBRENDUSI nes juk ne kokia 17 niolikine . kaip kai kurios pasisake ,nes juk geriau gymdyti 25 metu tokiom , nei protingom ir atsakingom 17 niolikmetem ... o paskui komentuoja kaip baisu
oj neturi , kai kurie zmones nuomones bitik liezuvi palaidyti
Deimantinė. parašė:
Saunuole jus!!!!
Na čia ne grynai man reiktų dėkoti, kai mergaitė pateko į mūsų šeimą, man buvo 15 metų, tai kol aš būdavau mokykloje, mergaitę padabodavo močiutė, o grįžusi iš mokyklos ja rūpindavausi ir naktim keldavausi, ir nei karto nesu bambėjusi, kad pavargau, būdavo ir tokių dienų kai be miego eidavau į mokyklą. Tai po pusės metų įkalbinėjimų, mano mama su patėviu pasiryžo įsivaikinti mergaitę, kadangi bendro vaiko negalėjo turėti, nors labai norėjo. Tačiau šis angelėlis atpirko viską. Į mano tėvus kreipiasi tėti, mamyte
mane sese arba mamuku vadina
mamyciuks28 parašė:
Svarbu SUBRENDUSI nes juk ne kokia 17 niolikine . kaip kai kurios pasisake ,nes juk geriau gymdyti 25 metu tokiom , nei protingom ir atsakingom 17 niolikmetem ... o…
tai taip
2 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai