Jusia parašė:
Kiek dar kart pakartoti. kaio bus pamatysim. sakau jei idomu galesiu po men parasyti kaip sekasi. kaip sakot visos mp fanatikes tikek ir tau pavyks. as zinau kad pa…
deja ne visos cia mp fanatikes
Jusia parašė:
Kiek dar kart pakartoti. kaio bus pamatysim. sakau jei idomu galesiu po men parasyti kaip sekasi. kaip sakot visos mp fanatikes tikek ir tau pavyks. as zinau kad pa…
deja ne visos cia mp fanatikes
lenukas parašė:
oj panikes, tik nutilot apie MP ir vel pradejot, o dar ir apie primaitinima...
jetus mes kiekviena mama zinom kas geriausia musu vaikui... gana pyktis
su tuo kiekviena mama ir tetis zino kas geriausia vaikui, tikrai nepritarsiu. siandien pasibaisejau vienu ivykiu matytu gatveje, nusterus ejau ir nezinojau ka daryti... einu ir matau kaip uz kokia 20 metru kitoj pusej kelio vaikas klykia ant visos gerkles, na zinant kad pilnatis arteja, pirma mintis, kad vel kokia mama su vaikais pykstasi... na bet vaizdelio tokio nebuvau macius, mano antrojo sunaus klasioke, tevas velka saligatviu
ji parkritus, kojos tabaluoja, rankoje dar kuprine o uz kitos tevas paemes moko dukra kaip supatau, kaip tvarkingai ir pasiskubinant eiti, kadangi ji tvarkingai neina tai tevas is jegos velka ja
mergaitei apie 3.5 metukus
galiausiai pamete batuka, tai po keliu metru nuvilktu ir vaiko prasymu, tevas pagryzo paimti ir jau nors ir bliaudamas ant jos, nebevilko jos, bet nuleke su ta mergaite verkiancia, taip gailiuosi kad nenufilmavau, db pirmadieni galvoju pasikalbeti su mokytoja, nes tikrai sitaip su vaiku negalima elgtis, bet va velgi ar ka pasieksiu, kai tai padare angliokas ir jokiu irodymu neturiu
tuolabiau nei jo nei mergaites vardo nebezinau
paklausus to tevo jis 100% pasakytu, kad jis geriau zino kas jo vaikui reikalinga...
Lūšiukė parašė:
su tuo kiekviena mama ir tetis zino kas geriausia vaikui, tikrai nepritarsiu. siandien pasibaisejau vienu ivykiu matytu gatveje, nusterus ejau ir nezinojau ka daryt…
na as kalbu apie maitinima ir man tikrai penki per viena ka kiti mokina, as zinau ka mano vaikui reikia duot, o del auklejimo ir elgesio, na as bijau nes nezinau kokia as busiu....
bet is kur jus mamos zinot ar jus teisingai primaitinat? as trecia auginu ir nesu tokia uztikrinta, nors patirties tikrai yra ir manau tiek su 4 tiek su 5 abejociau ar teisingai darau, vel domeciausiai, vel ieskociau info, ar kas pasikeite, kodel pasikeite ir kaip geriau
tikrai nenoriu izeisti ar kaskaip uzgauti, tiesiog nuosirdziai idomu kaip mamos tokios uztikrintos yra?
lenukas parašė:
na as kalbu apie maitinima ir man tikrai penki per viena ka kiti mokina, as zinau ka mano vaikui reikia duot, o del auklejimo ir elgesio, na as bijau nes nezinau ko…
Lūšiukė parašė:
bet is kur jus mamos zinot ar jus teisingai primaitinat? as trecia auginu ir nesu tokia uztikrinta, nors patirties tikrai yra ir manau tiek su 4 tiek su 5 abejociau…
man atrodo tik jaunos mamos arba kurios augina vaikucius tik kad reikia zino kas ju vaikuciam geriausia ir nesidomedamos
Katiara parašė:
man atrodo tik jaunos mamos arba kurios augina vaikucius tik kad reikia zino kas ju vaikuciam geriausia ir nesidomedamos![]()
as saves ir sena nelaukau, kaskaip sio desnio nesuprantu is kur tokiu uztikrintu mamu yra
Lūšiukė parašė:
as saves ir sena nelaukau, kaskaip sio desnio nesuprantu is kur tokiu uztikrintu mamu yra![]()
nu as ir ne sena, bet turiu galvoj tas kurioms ~20
as ir nesu uztikrinta niekuo kas su vaiku auginimu susyje.
nors tenka augt ne pagal vadovelius, bet visada buna ilgos diskusijos ir visi pasverimai kaip ka daryti su patikimais gydytojais.
Katiara parašė:
nu as ir ne sena, bet turiu galvoj tas kurioms ~20as ir nesu uztikrinta niekuo kas su vaiku auginimu susyje.
nors tenka augt ne pagal vadovelius, bet visada …
Na as jauna esu, man siek tiek virs 20, bet as duomiuosi vaiko augimu, ka ir kada galiu duoti. Nieko nedarau is savo galvos
Tarp kitko, del to ankstyvaus primaitinimo, teko sneketi su viena mamyte, kuri anksti pradejo primaitinima, tai dabar turi labai dideliu problemu su zarnynu. Tad as irgi sutinku su tuo, kad mamos nevisada zino kas vaikui geriausia
Man tai keistas tas jusu "mama zino geriausiai" nurasymas i menkniekius. Jus galvojat as paemus jusu vaika zinociau kaip ji maitint paimt? Kas jam patinka? Kaip ji nuramint? Ne. Taip pat ir maniski pasiemusios nezinotumet kas jam kaip tinka ir patinka, nes jis mano vaikas ir as zinau geriausiai. Sito man tikrai nenugincysit, kad ir kaip besistengtumet. O pavyzdys apie ta teti, kur mergaite tempe tai absurdiskas, cia kalbam apie normalius tevus ir apie maitinima, o ne apie auklejima. Ten anglijoj gal kitaip, o cia lt tokia skundiku salis, kad pas toki teti vakare vaiku teises prisistatytu ant vakarienes patikrint
Tos rekomendacijos del maitinimo ir primaitinimo tai man itartinos. Kaip galima pasitiket jom , jei tie kurie jas nustatineja ir sudarineja patys nezino kaip geriau. Ar nuo 4men primaitint ar nuo 6, ar isvis nuo metu. Jei taip butu viskas aisku tai jos nesikeistu kas metai kas du, o butu bent daugiau maziau nusistoveje. Musu kasdienybe ( ypac lt) nesikeicia taip sparciai, kad staigiai turetu pasikeist rekomendacijos. Tai bent man tai ju irgi cia galit i veida negrusti
kaip sakiau anksciau (uzstodama Jusia) primaitint kosem pradesiu nuo 4men mazdaug, o dabar ragaujam banana ir labai ji megstam
nematau cia nieko baisaus. Pagal rekomendacijas pries 25 metus, 4men kudikis jau gryna piena gere ir tada tai buvo normalu
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai