Danija- parašė:
As maitinau kokias 4 sav vaikiuka, o mano kaimynes vaikui jau kokie 6 m ir manes vis klausdavo ko pogalais nebemaitinu PM juk tai daug kartu sveikiau!!! As maitins…
Tai ne visos gi taip elgiasi
nors hipokračių daug. Nesumeluosi
Danija- parašė:
As maitinau kokias 4 sav vaikiuka, o mano kaimynes vaikui jau kokie 6 m ir manes vis klausdavo ko pogalais nebemaitinu PM juk tai daug kartu sveikiau!!! As maitins…
Tai ne visos gi taip elgiasi
nors hipokračių daug. Nesumeluosi
Berg parašė:
O jetau maitinimo tema
Maitini kaip nori irgi
"Mama geriausiaa zino ko jos vaikui reikia" ši frazė užmuša
jau tikrai ne kiekviena.
Berg parašė:
O jetau maitinimo tema
Maitini kaip nori irgi
As sutinku su tavim, bet man tik keista paliko kai zmogus kategoriskai pries misinius duoda uzplikomas koses. Ir as jai nieko nesakiau, tegu maitina kaip nori netaip kaip ji vos ne uz galvos emesi kai pasakiau jog misiniu jau maitinu
Danija- parašė:
As sutinku su tavim, bet man tik keista paliko kai zmogus kategoriskai pries misinius duoda uzplikomas koses. Ir as jai nieko nesakiau, tegu maitina kaip nori neta…
Matyt apie misinius forume prisiskaite ir zino, koks tai didelis blogis, o temos apie uzpilamas koses nerado
Berg parašė:
O jetau maitinimo tema
Maitini kaip nori irgi
na manau vaikas geriau zino uz mama ko jam reikia
bet kokiu atveju jam geriausia tai kas naturalu, o ne tai kas jam grudama
gulejau va dabar ligoninej su savo mazium, galiu pasakyt tik tiek, kad daktarai dziaugesi jog vis dar maitinu, nes vaikuciui stresas, skysciu daug reikejo, valgyt ligonines maisto negalejo, visas musu issigelbejimas buvo mp. pirma para net reanimacijoje kai buvo nakti man skambindavo kai atsibusdavo, jog eiciau pamaitint ir nuramint. idomu kaip maitinamui pm iduotumet daugiau skysciu, ar zuretumet kaip istisai ant lasaliniu vaikutis kabo?
Labai jau cia aktualiom temom snekat ir irodinejat savo tiesas ;) Nu tai Naturalystem rasau, ka daryt tokiu atveju kaip nuo saremiu skausmu jau zmogus beveik atsijungineji, nes tikrai ne visi organizmai gali pakelt tokius siaubingus skausmus, ir tau pasiulo vaistu aisku neepidurini imiau, bet jai ne tie vaistai tai vaikas kazi ar ilgai butu isgyvenes per gimdyma pilve, nes jau reikejo ir znyples naudot, nes tiek as tiek pats vaikas buvom siaubingai isseke, ir as is paskutiniuju jau stengiausi isstumti savo mergyte, teko ir kirpti kad padetu, bet jau kaip reikejo siuti, jokiu vaistu nebe gavau, nes buvo nurodyta norma ir kentejau dantis sukandus dar po tokiu skausmu.... Tai nezinau kokia pabaiga butu buvus be vaistu...
O kas del MP tai maitinau 4 dienas po gimdymo, naktis buvo bemieges, dienos taip pat nes vaikas visada valgyt norejo, svorio daug pametem, tai midwife musu pataria pabandyt misinuka, nes vaikas neprivalgydavo pienelio mano... Nu ir ka dabar daryt ??? teko imt ta misinuka ir primaitint juo tikrai nesinori vaiko kankint, nes ne tai kad as nedamiegu, bet vaikas nepailsi visai kabodamas ant krutines... O laikui begant vaikas papulio nebeime... ir pasilikom prie misinuko... Ir svorio priaugom daug, ir laiminga yra ne taip kaip pries savaite nervuota, irzli ir pavargus
saule666 parašė:
Klausyk tu man neaiškink eigos aš ja jau nėštumo metu visą žinojau. MAn cezarį darė nes po SKATINAMUJU sąrėmių kūrie yra 10kartų stipresni nei natūralaus gimdymo. P…
Mane pacia skatino, dave vaistu ir akusere nuejo miegoti. Nesakau, kad neskauda, tie skausmai nezmoniski.. Gulejau, raiciausi is skausmu, o uz duru girdejosi, kaip akusere knarke..
Nu ir kas? Nesu girdejusi ,kad gimdydama mama mire nuo skausmu
As kalbu ne apie tavo pirmaji gimdyma, o apie planuojama antra. Pati rasai vejus, o paskui puoli akis draskit. Issiauklejimo lygis nulinis, tolerantiskoji asmenybe mat
Vien sis tavo pasakymas ,, Klausyk tu" nepazystamam zmogiu jau daug ka pasako, apie tavo issilavinima. Gal tu eik pasimokinti, kaip su zmonemis bendrauti, o ne vaikus planuok. Man tiesa pasakius, kaip tu gimdysi nusispjauti, tik parasei, kad rinksiuos cp su antru, nors matosi, kad apie tai info trukumas pas tave. Daktarai sprendzia, kada daryti cp, planini arba staigu, siuo atveju , kaip pas tave.
saulene321 parašė:
Labai jau cia aktualiom temom snekat ir irodinejat savo tiesas ;) Nu tai Naturalystem rasau, ka daryt tokiu atveju kaip nuo saremiu skausmu jau zmogus beveik atsiju…
na svorio numesti iki 10% gimimo svorio yra normalu, tai kas tai yra daug numetet ziurint kokio svorio gimet ir kiek nukrito..? o kabojimas lygiai taip pat normalus procesas, nes kudikiui reikia ne tik maisto, bet ir nusiraminimo
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai